Economic Local

Ieșenii cu studii medii care își caută un loc de muncă au la dispoziție peste 300 de posturi. Cele mai multe oferte sunt în comerț și HoReCa

Publicat: 27 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșenii cu studii medii care își caută un loc de muncă au la dispoziție peste 300 de posturi. Cele mai multe oferte sunt în comerț și HoReCa
Ieșenii se pot angaja prin intermediul AJOFM Iași

Ieșenii cu studii medii care vor să se angajeze au la dispoziție sute de locuri de muncă vacante. AJOFM Iași a publicat o listă cu posturile oferite de angajatori persoanelor cu studii medii sau superioare. Cele mai multe oferte de muncă sunt în comerț și HoReCa

Ieșenii care vor să se angajeze în această perioadă pot consulta lista publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași, care cuprinde 438 de locuri de muncă vacante. Angajatorii din Iași oferă 136 de posturi persoanelor cu studii superioare și 302 celor cu studii medii, cele mai multe locuri de muncă vacante. Cele mai multe oferte de angajare sunt în domenii precum comerț, servicii, HoReCa, construcții și industrie.

Astfel, din cele 197 de posturi din servicii, 23 de locuri de muncă sunt în HoReCa, iar 24 în comerț. Compania de pază Pantera SRL angajează agent de securitate, iar SMS Feedback SRL, agent servicii clienți. Pentru același pot caută angajați și HCL Tehnologies Romania. Asociația Persoanelor cu Handicap angajează arhivist, iar Creative Mibs SRL, asistent manager. Trei Brutari SRL angajează brutari, iar Less Com SRL angajează casier.

Ieșenii cu studii medii au la dispoziție sute de posturi vacante

Ieșenii cu studii medii pot să angajeze și în domeniul HoReCa. Printre firmele din Iași care au nevoie de angajați noi în această perioadă sunt Relansgabi SRL. Compania are nevoie de ajutor de bucătar și barman. Tot de ajutor de bucătar are nevoie Yorgo Greek Food SRL, iar Pasta House Sel, de bucătar. Cei care vor să se angajeze ca barmani pot depune CV-urile la sediul companiei Cristiana Max SRL.

În ceea ce privește domeniul confecțiilor, unde sunt disponibile 61 de posturi, mai multe firme din Iași fac angajări. Este vorba de Kids Corner SRL, Elma Stil SRL și Tehniconf Confecții SRL. Ieșenii care sunt electricieni se pot angaja în această perioadă. Mai multe companii au nevoie de specialiști în acest domeniu.

Termoservice SRL și DAS SRL angajează electricieni. În domeniul construcțiilor sunt multe oferte de muncă, respectiv 97. O tânără din Iași s-a angajat la scurt timp după finalizarea liceului.

Domeniul construcțiilor este ofertant pentru ieșenii cu studii superioare

Ieșenii care au studii superioare se pot angaja în domeniul construcțiilor ca ingineri. Das SRL, Construcții Hidrotehnice SA și Termoservice au nevoie de ingineri construcții civile, industriale, agricole și hidrotehnice. Păvălăscu Construct SRL are nevoie de ipsosar. De asemenea, Termo Service angajează izolator termic, iar Nord-Est Instalații SRL caută un lăcătuș mecanic.

În domeniile industrie, sănătate și asistență socială sunt, de asemenea, oferte de muncă. Astfel, în industrie sunt 59 de posturi disponibile, iar în asistență socială, 21 de locuri de muncă vacante. Ieșenii care vor să se angajeze mai ușor pot să urmeze cursurile de reconversie profesională organizate de AJOFM Iași.

Ieșenii cu studii medii au o ofertă mai bogată de locuri de muncă vacante.

Adauga un comentariu