Titlurile zilei

Îl vedeți? El este Belmondo, tânărul din Iași care s-a răsturnat cu un BMW Seria 7 după ce a intrat ca o ghiulea pe contrasens! Sărbătorea în avans ziua onomastică sau dădea un scurt examen de „șmecherie” în fața prietenilor? (Exclusiv)

Publicat: 07 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Îl vedeți El este Belmondo tânărul din Iași care s-a răsturnat cu un BMW Seria 7 după ce a intrat ca o ghiulea pe contrasens Sărbătorea în avans ziua onomastică sau dădea un scurt examen de șmecherie în fața prietenilor Exclusiv
Belmondo Nicolae Turcu, alături de autoturismul marca BMW, înainte și după accidentul pe care l-a provocat la Hârlău

La doar 19 ani, un tânăr din Iași a fost cât pe ce să se nenorocească pe viață. În seara de 5 decembrie 2021, tânărul a urcat la volanul unui BMW cu sute de cai putere. A apăsat prea mult pedala de accelerație și a pătruns pe contrasens. După ce s-a izbit frontal de un autoturism care era condus regulamentar, tânărul s-a răsturnat cu BMW-ul. Mai multe persoane au fost rănite și doar o minune a făcut ca acestea să scape cu viață

Un tânăr de 19 ani s-a gândit să-și sărbătorească, probabil, în avans ziua de nume, însă distracția s-a terminat cum nu se putea mai prost. Belmondo Nicolae Turcu are 19 ani și este, probabil, dornic de afirmare, altfel nu s-ar putea explica de ce a urcat la volanul unui BMW Seria 7 și a apăsat la maximum pedala de accelerație, în mijlocul orașului Hârlău. Asta se petrecea pe 5 decembrie 2021, când mai multe persoane au sunat la numărul unic de urgențe 112 să anunțe că două mașini s-au izbit violent, iar una dintre ele s-a răsturnat.

Imediat după ce a fost dată alarma, la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale. Inițial, salvatorii au fost anunțați de martori că există mai multe persoane încarcerate, însă, din fericire, la ajungerea echipajelor de salvare a fost găsită doar o persoană încarcerată, dar conștientă. A început o luptă contracronometru pentru salvarea victimelor. Medicii au reușit să le extragă pe toate dintre fiarele contorsionate și nimeni nu a fost rănit grav. Totuși, mai multe persoane au fost transportate la spital, unde au rămas sub atenta supraveghere a medicilor.

Polițiștii au deschis un dosar penal în urma accidentului

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal în urma accidentului rutier ce ar fi putut avea urmări grave.

„Pe data de 5 decembrie am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza orașului Hârlău. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că, în accident, au fost implicate două autoturisme, iar, în urma impactului, patru persoane au fost rănite. Unul dintre șoferi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar cel de-al doilea nu a putut fi testat, celor doi urmând a le fi prelevate mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași imediat după producerea accidentului.

Pe rețelele de socializare, Belmondo Turcu pozează într-un veritabil șmecher în devenire. Pozele de la sala de forță sau cele cu mașini de lux, dar destul de „bătrâne”, sunt la ordinea zilei. De asemenea, tânărul Belmondo pare că ar vrea să cocheteze cu lumea interlopă, punând fotografii pe Facebook cu frații „Brăileanu”. Acum, el este anchetat de oamenii legii. Dacă va fi găsit vinovat, va fi tras la răspundere, însă nu are de ce să-și facă griji.

Pedepsele sunt mici în astfel de cazuri și, cel mai probabil, va rămâne pentru o perioadă pieton. Pentru că a rănit mai mulți oameni, este posibil să fie condamnat, însă nu va ajunge în spatele gratiilor. Trebuie precizat că tânărul nu s-a aflat sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Adauga un comentariu