Actualitate

Ilie Năstase are probleme de sănătate! A ajuns de urgență la spital! Iată ce a declarat fostul tenismen! UPDATE: A fost confirmat cu COVID-19

Publicat: 25 nov. 2021
Ilie Năstase ține în mână o pălărie , îmbrăcat în general
Ilie Năstase are probleme de sănătate și a fost internat în spital

Fostul mare tenismen al României, Ilie Năstase are probleme de sănătate şi a ajuns de urgență la spital pentru a face câteva investigații pentru a vedea sursa problememelor de sănătate. Contactat de jurnalişti, fostul tenisman a declarat că nu ştie dacă are COVID-19 sau nu.

Ilie Năstase a fost mai mereu în centrul atenţiei datorită firei sale mai extravagantă. De la apariţiile surprinzătoare la diverse evenimente până la scandalurile din jurul vieții personale, Ilie Năstase a ţinut prima pagină a ziarelor din Românie.

UPDATE: Medicii au confirmat faptul că Ilie Năstase este infectat cu COVID-19. Acesta se află internat în spital și starea lui de sănătate este stabilă.

Ilie Năstase are probleme de sănătate şi a ajuns de urgentă la spital

Ajuns la vârsta de 75 de ani, Ilie Năstase a declarat că are unele probleme de sănătate iar din această cauză a ajuns la spital. Acesta le-a spus jurnaliştilor care l-au contactat că nu poate oferi mai multe detalii despre ceea ce are și că nici nu poate vorbi foarte multe pentru că este conectat la mai multe aparate. Nu ştie dacă s-a infectat cu COVID-19 și spune că are investigații de două zile:

„Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc.

Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a spus Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Ilie Năstase, momente controversate în viața personală

Ilie Năstase a apărut de mai multe ori cu numeroase controverse în viața personală. De exemplu, se știe faptul că între Ilie Năstase și Ioana Simion este o poveste de dragoste cu năbădăi. În trecut, fostul lider mondial la tenis și-ar fi lovit soția, motiv pentru care aceasta a depus actele de divorț. Și nu o dată, ci de două ori. Mai întâi întâi în ianuarie, apoi în octombrie. În urmă cu două săptămâni, Ioana anunța pe rețelele de socializare că pune capăt căsniciei cu Ilie Năstase, iar pe 21 octombrie bruneta a depus actele pentru divorț la judecătoria Constanța.

„Astăzi (n. red. 21 octombrie 2021), un capitol din viaţa mea a luat sfârşit!!!! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii”, a fost mesajul postat de Ioana.

Ioana Năstasae a postat un mesaj extrem de dur pe rețelele de socializare

Ioana Năstase a postat recent pe reţelele de socializare un mesaj dur la adresa lui Ilie Năstase spunând că răbdarea ei a luat sfârșit că şi că îşi va continua viața. Aceasta a transmis că este o femeie puternică şi că a sperat până în ultima clipă că lucrurile se vor schimba în bine, dar nu a fost așa:

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRŞIT!!! În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!“, a fost mesajul postat de Ioana Năstase pe Facebook.

 

Adauga un comentariu