Cancan ultimă oră

Ilie Năstase dă în vileag planurile lui Ion Țiriac: „A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleu”

Publicat: 07 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilie Năstase dă în vileag planurile lui Ion Țiriac A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu unde-şi ridică un mausoleu
Ion Țiriac și Ilie Năstase

Ilie Năstase dă în vileag planurile lui Ion Țiriac. În timpul unei discuții dintre cei doi, Ion Țiriac a dezvăluit că și-a cumpărat o parcelă la Cimitirul Bellu din București și lucrează la ridicarea unui mausoleu.

Spre deosebire de Ion Țiriac, tenismenul Ilie Năstase declară că nu se gândește la probleme privind testamente sau moștenitori, fiindcă el este foarte puternic și are multă energie, fapt ce demonstrează că va mai trăi „mult și bine”.

„Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere, pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic.

Lui Țiriac nu am ce să-i las eu. Poate el mie. Toată lumea știe că Ion e mult mai bogat decât mine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la asta. Refuz. Vă asigur că eu și Țiriac suntem încă foarte puternici, nu ne ducem noi așa de tineri.

Ilie Năstase, despre planurile lui Ion Țiriac

Deși el m-a întrebat dacă mi-am găsit un loc de veci. Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleu. M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: «Acum ar fi momentul să mai facem schimb!»”, a declarat Năstase pentru playsport.

Ilie Năstase și-a bătut soția

Ilie Năstase a bătut-o pe soția lui, Ioana, iar aceasta a sunat la 112, cerând ajutorul polițiștilor. Aceștia au ajuns imediat și au intervenit. Cu toate acestea, se pare că Ioana a plecat de acasă.

Ioana Simion a mai declarat că nu a dorit să facă plângere, pentru ca soțul ei să nu aibă probleme cu legea.

”Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie ok. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția.

Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată!”, a declarat Ioana Năstase.

Declarația lui Ilie Năstase după agresiune:

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat?

Lucrurile s-au schimbat între timp, iar cei doi soți au revenit la sentimente mai bune. Dan Capatos a dezvăluit, în timpul emisiunii pe care o moderează, că a vorbit cu Ilie Năstase despre situația dintre el și soția sa. Ilie Năstase i-a spus că s-a împăcat cu soția lui. De fapt, că Ioana l-a iertat.

„Am vorbit cu Ilie și mi-a spus că s-ar fi împăcat cu Ioana”, a afirmat Dan Capatos în direct.

Adauga un comentariu