Actualitate

Ilie Năstase la vârsta de 74 de ani. Câte căsătorii are la activ marele tenismen

Publicat: 20 iul. 2020
Ilie Năstase la vârsta de 74 de ani
Ilie Năstase și-a aniversat cei 74 de ani pe o plajă din Constanța alături de familie și prieteni

Ilie Năstase la vârsta de 74 de ani. Duminică, 19 iulie, marele tenismen și-a sărbătorit aniversarea alături de familei și cei dragi. Campion și în tenis, dar și în viața privată, fiind la a cincea soție, lui Ilie Năstase îi merge din plin.

Fostul număr unu în clasamentul mondial de tenis, Năstase și-a trăit viața la maximum. De curând, s-a mutat în orașul actualei soții, Constanța, unde este mai fericit ca niciodată. De asemenea, aici pare să-și fi găsit liniștea și este înconjurat mereu de prieteni. Părăsirea Capitale pare a fi fost un lucru benefic. Ilie Năstase se plângea mereu că în București era urmărit mereu de paparazzi. Acest lucru i se părea un adevărat calvar, astfel că stabilirea în Constanța a fost de bun augur. Aici are parte de liniștea după care tânjea atât de mult.

Ilie Năstase la vârsta de 74 de ani

„Cum mă simt la 74 de ani? Ca un campion! Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru toate realizările din viața mea. Și n-au fost deloc puține. Când ajungi primul număr 1 mondial în istoria tenisului înseamnă că ai făcut ceva pentru tenis, dar și pentru țara ta. Sunt mulțumit și împlinit. Au fost ani de muncă, de sacrificii și de împliniri. Nu mai pot să mă simt ca la 20 de ani, trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că am 74.”
Ilie Năstase

Ilie Năstase a împlinit, pe 19 iulie, 74 de ani, fiind înconjurat de familie, prieteni și actuala soție, Ioana. Acum, pare mai înțelept la nivel spiritual și își dorește să trăiască cât mai mult ca să se bucure de viață. Și merită asta deoarece Ilie Năstase a pus România pe harta internațională a tenisului. Nu degeaba se spune că tenisul românesc s-a născut odată cu „Nasty”.

Ilie Năstase a fost primul număr unu mondial în tenis
Ilie Năstase a fost considerat un rebel al tenisului

Ilie Năstase a fost de două ori numărul 1 mondial în tenis, în 1972 și în 1973. A fost considerat un rebel al tenisului într-o perioadă în care sportul alb era plin de reprezentanți „cuminți”. Talentat, impulsiv și mereu surprinzător, a rămas în memoria tuturor drept „Nasty”. Această poreclă a primit-o de la Rosemary Casals, partenera de la dublu mixt. Culmea, Ilie a crezut atunci că e o prescurtare a numelui său, însă Rosemary făcea referire la caracterul său.

De câte ori a fost căsătorit Ilie Năstase

Chiar dacă legenda spune că Ilie Năstase a 2.500 de femei la viaţa sa, a fost căsătorit doar de 5 ori. Asta până acum, deoarece marele campion la tenis a avut un succes nebun la reprezentantele sexului frumos. În pofida nenumăratelor aventuri, doar cinci femei l-au convins pe Năstase să le ducă la altar. Astfel, Ilie Năstase s-a căsătorit prima oară la vârsta de 26 de ani. Aleasa inimii sale a fost manechinul belgian Dominique Grazia. Din acest mariaj a rezultat o fiică, Natalie, care în prezent locuieşte în Franţa.

Din păcate, mariajul cu Dominique s-a destrămat după 10 ani. Ilie Năstase se căsătorește a doua oară, în vara anului 1984, cu actriţa Alexandra King. Nu au o căsnicie prea lungă, însă au înfiat doi copii: Nicholas şi Charlotte. În prezent, cei doi locuiesc cu mama lor, la New York. A treia oară a fost căsătorit cu modelul Amalia Teodosescu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și s-au căsătorit în anul 2004, la Paris. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Alessia şi Emma Alexandra.

S-au despărțit în 2010, an din care a forma un cuplu cu Brigitte Sfăt. Cu aceasta din urmă s-a căsătorit în 2013 și după mai multe scandaluri au divorțat în 2018. Din 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion, care a devenit cea de-a cincea soție a marelui tenismen. Cei doi au avut cununia religioasă în iunie 2020, nași fiindu-le Ciprian Marica și soția acestuia, Ioana.

Așadar, chiar dacă Ilie Năstase a împlinit vărsta de 74 de ani, nimeni nu poate garanta că al cincile mariaj este și ultimul.

Adauga un comentariu