Cancan ultimă oră

Ilie Năstase, motiv de certuri în cuplul Brigitte-Florin Pastramă

Publicat: 22 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vedeta i-a povestit cu lacrimi în ochii lui Florin Pastramă cât de mul la iubit pe fostul tenismen, aceasta era în stare să renunțe și la Dumnezeu pentru Ilie Năstase.

Brigitte Pastramă este una dintre cele mai controversate și apreciate vedete din România. Florin Pastramă este revoltat pe frumoasa brunetă, pentru că îl compară cu fostul soț. Vedeta i-a povestit cu lacrimi în ochii cât de mult la iubit pe Ilie Năstase, atât de mult ținea la el că era în stare să renunțe și la Dumnezeu pentru fostul tenismen. „Îți jur pe ce am mai scump că l-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul. Atât de mult l-am iubit că era să renunț la Dumnezeu pentru el”, a spus Brigitte Pastramă.

Florin Pastramă i-a reproșat că a stat cu Ilie Năstase pentru bani

Ba mai mult, Brigitte a fost deranjată când actualul soț îi reproșa că aceasta a stat cu Ilie Năstase pentru bani. „Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai mă Brigitte, ce ți-a dat ție domnul Ilie: două ceasuri, două genți și datorii. (…) Am și eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuție”, a povestit Florin Pastramă.

Frumoasa brunetă spune că actualul ei soț exagerază pentru că nu îl aduce în fiecare zi în discuții pe Ilie Năstase, și nu ar trebui să-i reproșeze anumite lucruri cu privire la fostul tenismen. „Eu în locul lui Florin nu aș mai fi reproșat chestia cu Ilie. Pe bune, nu îl invoc în fiecare zi pe Ilie, cred că am făcut-o de 3 sau 4 ori, în care l-am dat ca exemplu pozitiv. Nu l-am invocat cum spune el, exagerează”, a mai povestit cu lacrimi în ochii vedeta, Brigitte Năstase

Adauga un comentariu