Cultural

Ilinca Goia a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune actrița despre sacrificiile făcute de dragul carierei

Publicat: 13 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilinca Goia a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune actrița despre sacrificiile făcute de dragul carierei
La vârsta de 54 de ani, Ilinca Goia are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Ilinca Goia a ajuns la o frumoasă vârstă. Actrița se bucură din plin de succes și de aprecierea publicului. Aceasta face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, Ilinca Goia are o poveste de viață impresionantă. Puțini sunt cei care știu că marea artistă a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu câțiva ani. Iată ce spune actrița despre sacrificiile făcute de dragul carierei și suferințele din plan personal.

Ilinca Goia a ajuns la o frumoasă vârstă

Ilinca Goia este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta cucerește publicul cu rolurile sale memorabile și energia debodantă. Artista joacă în prezent în serialul Lia de la Antena 1 și se bucură din plin de noua provocare din carieră.

„Otilia Bădescu este o femeie încercată de viață, o femeie puternică, autoritară, destul de conservatoare. Capacitatea ei de dedicare pentru cei pe care îi iubește și pe care i-a crescut, mi se pare mie foarte nobilă. Mi se pare că e o ființă cu un anume tip de rasă și de putere interioară”, a spus Ilinca Goia despre personajul pe care îl interpretează.

La vârsta de 54 de ani, Ilinca Goia se declară o femeie împlinită. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă. Puțini sunt cei care știu că vedeta a divorțat de Dominci Dembinski, cu care are un fiu, pe Nikita Andrei Dembinski.

Actrița este extrem de discretă când vine vorba de viața privat și evită să vorbeasă despre trecutul amoros și mariajul eșuat. Ilinca Goia are o relație foarte bună cu fiul ei, care îi calcă pe urme. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta sa și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor. Și colega ei de breaslă, Corina Dănilă, a avut parte de momente grele pe plan personal.

Ce spune actrița despre provocările din carieră

Ilinca Goia a dezvăluit recent că a avut parte de multe încercări pe plan profesional. Până să ajungă celebră, actrița a muncit enorm și a colaborat cu nume grele din lumea teatrului și filmului românesc.

„Am avut o mână, ca o aură deasupra capului, a primului meu profesor de teatru, Cătălin Naum, de la Teatrul Studențesc Podul, care a format multe generații de actori. El mi-a dat rolul Julieta și atunci, la 18 ani, cât aveam eu atunci, și jucam Julieta.

Am intrat (n.r la Facultatea de Teatru) în timp ce jucam Julieta. M-a văzut Dan Pița și mi-a dăruit un rol în Rochia albă de dantelă, deci am avut întâlniri din frageda tinerețe cu oameni importanți, care m-au zărit și mi-au dăruit roluri care m-au propulsat”, a dezvăluit Ilinca Goia.

De-a lungul timpului, vedeta a reușit să își învingă teama de a vorbi pe scenă, însă își amintește cu mult umor de momentul în care a uitat o replică atunci când l-a văzut pe tatăl ei în sala de spectacol.

„Mi s-a întâmplat să uit o replică pentru că m-am uitat în public și mi-am văzut tatăl acolo și am avut un moment de blanc, dar mi-am revenit repede.”, a mărturisit vedeta.

La vârsta de 54 de ani, Ilinca Goia are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Actrița are un fiu cu care se mândrește și evită să vorbească despre divorțul dureros prin care a trecut în urmă cu câțiva ani.

Adauga un comentariu