Cancan

Ilinca Vandici a pozat goală de multe ori dar nu a apărut niciodată în Playboy. Ce spune vedeta despre aceasta

Publicat: 07 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilinca Vandici a pozat goală de multe ori dar nu a apărut niciodată în Playboy. Ce spune vedeta despre aceasta
Ilinca Vandici nu a pozat niciodată pentru Playboy

Ilinca Vandici a pozat goală de multe ori dar nu a apărut niciodată în Playboy. Ce spune vedeta despre aceasta Ilinca Vandici nu a pozat niciodată goală pentru Playboy. Datorită frumuseții sale, a primit propuneri din partea acestei publicații, dar le-a refuzat. Motivul este că tatăl său este o persoană conservatoare, care nu ar fi fost niciodată de acord să pozeze în astfel de ipostaze. Cu toate acestea, în tinerețe, Ilinca Vandici a apărut în revista FHM, dar a avut grijă să își acopere părțile intime.

Prezentatoarea „Bravo, ai stil”, Ilinca Vandici, este măritată cu luptătorul MMA Andrei Neacșu. Acesta a mai avut relații cu alte femei celebre, dar acest lucru este neimportant pentru prezentatoare. În căsnicia lor, cel mai mult contează sinceritatea și respectul. Cei doi au un fiu pe nume Zian, iar sora Ilincăi speră că, în curând, nepoțelul său va avea un frate sau o soră. Ilinca Vandici și soțul său merg în vacanțe peste hotare, iar vedeta nu se sfiește să posteze poze sexy, în costum de baie, pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici a pozat goală în tinerețe

Ilinca Vandici a pozat goală la 20 de ani. Acum, vedeta regretă această decizie, deși realizatorii pictorialului susțin că acel eveniment a lansat-o în showbiz. Motivul pentru care prezentatoarea regretă respectivele pozele este acela că, simte ea, l-a dezamăgit pe tatăl său, cel mai important om din viața sa. Pe lângă cariera de prezentatoare, Ilinca Vandici este și actriță. Astfel, ea a apărut în telenovele cunoscute, printre care și Narcisa Sălbatică. Cu toate acestea, ea a refuzat să filmeze scene nud.

Însă, vedeta nu se sfiește să posteze poze în costum de baie, pe contul de Instagram. Unele dintre aceste fotografii au fost făcute peste hotare, în Grecia. De-a lungul timpului, Ilinca Vandici a fost roșcată, șatenă, blondă și brunetă. În urmă cu mai mulți ani, prezentatoarea a pozat în revista FHM, unde își acoperea zonele intime cu mâinile, iar degetele sale erau împodobite cu inele.

De ce nu a apărut Ilinca Vandici în Playboy

Datorită frumuseții sale și fizicului de invidiat, Ilincăi Vandici i s-a propus să apară în revista Playboy. Cu toate acestea, vedeta a refuzat propunerea doarece tatăl său, o persoană conservatoare, nu ar fi fost niciodată de acord cu astfel de pictoriale.

„Am primit propuneri de a apărea în revista Playboy după ce am făcut un pictorial mai îndrăzneț. Numai că tatăl meu este o persoană mai conservatoare și nu ar fi niciodată de acord să apar goală prin reviste. Mi-ar fi rușine să mă vadă așa”, a spus prezentatoarea TV, despre acest subiect.

Și totuși, un astfel de pictorial cu siguranță i-ar fi adus mai multă faimă. De menționat că multe vedete din România au pozat în Playboy, amintind de pictorialul Loredanei Groza ori de cel al Magdei Pălimariu.

Vedeta are o familie foarte frumoasă

În 2016, Ilinca Vandici s-a căsătorit cu Andrei Neacșu. Acesta este luptător de MMA, dar deține și o companie de imobiliare în Tunari, comună în care tatăl său este viceprimar. În trecut, Andrei Neacșu a avut relații cu mai multe femei celebre, printre care Anda Adam și Andreea Tonciu. Pentru Ilinca Vandici, fostele iubiri ale soțului său sunt neimportante. În căsnicia lor, cel mai mult contează sinceritatea. Deși au deja un copil, sora Ilincăi Vandici speră că, în curând, micul Zian va avea un frățior sau o surioară. Înainte de relația cu actualul soț, vedeta a avut o relație complicată cu fotbalistul Ciprian Marica. Dincolo de toate acestea, Ilinca Vandici a refuzat să pozeze complet goală pentru Playboy pentru a nu-l dezamăgi pe tatăl său, una dintre cele mai importante persoane din viața sa.

Adauga un comentariu