Cancan

Loredana Groza, plătită regește ca să apară în Playboy. Diva a făcut senzație la acea vreme

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Loredana Groza a pozat în Playboy în urmă cu mai bine de 20 de ani. Acel număr a apărut în 2000 și s-a vândut ca pâinea caldă. Ședința foto a avut loc în curtea unei biserici din Grecia. În anul 2000, revista Playboy sărbătorea un an de prezență pe piața românească. După acel pictorial sexy, artista a mai primit propuneri și din partea altor publicații pentru adulți. Cu toate acestea, este prea ocupată pentru a mai accepta vreo propunere. Negocierile din 2000 au durat 6 luni, iar pentru poze Loredana a primit sume mari de bani.

Artista Loredana Groza se simte foarte bine în pielea ei. Vedeta postează pe Instagram imagini incendiare. Înaintea emisiunii X Factor, aceasta a postat o poză în care purta o rochie neagră, decoltată. Cu siguranță, fanii săi au fost motivați să urmărească emisiunea și să voteze pentru echipa juratei. Într-o altă postare, blondina era îmbrăcată în lenjerie intimă și dansa la bară. Aparițiile sexy ale Loredanei Groza le-au dat bătăi de cap și matinalilor de la Neața. Datorită ținutei decoltate purtate de vedetă în emisiune, show-ul a fost reclamat la CNA.

Loredana Groza în Playboy

Loredana Groza a apărut în Playboy în anul 2000. Pentru acele poze incendiare, vedeta a primit 30.000 de euro. Negocierile au durat 6 luni, iar ședința foto a avut loc în curtea unei mănăstiri din Grecia. Acesta a fost unul dintre cele mai controversate momente din cariera interpretei. La momentul realizării pozelor, Loredana Groza abia născuse. Numărul respectiv al revistei s-a vândut ca pâinea caldă, în peste 150.000 de exemplare. Loredana Groza nu regretă pictorialul din revistă și a mai primit propuneri de acest gen.

„După ce născusem am primit această propunere și, ținând cont că încă mai există prejudecăți în lume și în Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd”, a povestit Loredana despre această experiență.

În anul 2000, revista Playboy aniversa un an de prezență pe piața din România. Încă de la acea vreme, Loredana Groza vorbea foarte liber despre sex.

Artista nu se sfiește să pozeze incendiar la vârsta ei

Pe Instagram, Loredana pozează aproape goală în costume și ipostaze sexy. Zilele trecute, aceasta a postat pe rețelele sociale o filmare din culisele unui concert. Timp de câteva secunde, blondina defilează într-un body negru, împodobit cu paiete, ca un model pe podium. În comentarii, Loredana a primit complimente de la vedete din țara noastră, printre care și Tania Budi. Săptămâna trecută, cântăreața și-a îndemnat fanii să voteze pentru echipa sa de la X Factor, într-un mod inedit.

În poza respectivă, Loredana Groza purta o rochie neagră, mulată pe corp și cu decolteu adânc. Această poză a încins imaginația fanilor, care erau nerăbdători să o vadă în emisiune. Într-un alt filmuleț postat luna aceasta, jurata X Factor dansează la bară, îmbrăcată doar în lenjerie intimă și cizme negre cu toc. Outfit-urile incendiare ale Loredanei au devenit motiv de discuție la CNA. Astfel, emisiunea Neața cu Răzvan și Dani a fost reclamată la CNA după ediția în care Loredana Groza a apărut într-o ținută decoltată. Așadar, Loredana Groza a pozat în Playboy și continuă să încingă imaginația bărbaților, prin pozele sexy postate pe Instagram.

Adauga un comentariu