Cancan

Motivul pentru care Magda Pălimariu încă nu are copii, deși este la a doua căsătorie

Publicat: 22 oct. 2021
Magda Pălimariu copii
Frumoasa prezentatoare meteo de la Pro TV s-a căsătorit pentru a doua oară la sfârșitul acestei veri

O  necunoscută din viața frumoasei prezentatoare Magda Pălimariu este faptul că nu are copii, mai mult și biografia de pe Wikipedia lipsind cu desăvârșire. Iar acest lucru intrigă și mai mult deoarece aceasta se află la vârsta maturității depline și recent s-a căsătorit a doua oară. În 2016, ea și primul soț au divorțat în secret, numele lui nefiind făcut public. Și totuși, prezentatoarea meteo declară că relația cu fostul partener de viață a fost extraordinară.

Magda Pălimariu prezintă rubrica meteo, din cadrul știrilor de la Pro TV. În tinerețe a pozat în ipostaze incendiare pentru reviste ca PlayBoy sau ProMotor.

Magda Pălimariu nu are copii

Deși a mai fost căsătorită, prezentatoarea nu are copii cu fostul soț. De altfel, nici nu se prea cunosc detalii cu privire la primul mariaj al Magdei Pălimariu. Atunci când s-a măritat prima dată, prezentatoarea TV a postat doar o poză pe contul de socializare cu rochia de mireasă. La descrierea pozei mireasa a scris „gata pentru o nouă viață”.

Motivul pentru care a decis să țină secretă data, locul nunții și numele soțului este acela că respectă persoana de lângă ea. După ce a divorțat de bărbatul alături de care a declarat că vrea să aibă copii, Magda Pălimariu a vorbit despre cum reușește să treacă peste momentele grele de după despărțire.

„Trebuie să ne găsim puterea de a depăși orice obstacol și să avem mereu încredere în lucrurile frumoase. Iar dragostea este unul dintre ele. Mi se pare ideal ca oamenii să se căsătorească și să rămână împreună. Dar este adevărat că există căsnicii care nu funcționează, iar acest lucru nu trebuie să formeze un blocaj.”

A bifat de curând al doilea mariaj

La sfârșitul lunii august 2021, Magda Pălimariu s-a căsătorit cu Ionuț Eriksen. Acesta lucrează în Norvegia, unde ocupă funcția de președinte al Camerei de Comerț. În organizarea evenimentului, pandemia le-a impus multe restricții. Tocmai din această cauză, Magda Pălimariu a declarat că ultimul an a învățat-o să nu își facă planuri. Deși nu au avut parte de luna de miere, Magda și soțul ei au plecat într-o excursie de câteva zile prin România și străinătate.

„Nu, nu am avut o lună de miere, dar am reușit să plecăm câteva zile, înainte de nuntă, în Marbella, iar după căsătorie am fost un pic la Iași și, apoi, direct în Norvegia”, a declarat prezentatoarea meteo.

Deși Marbella este unul dintre locurile preferate ale cuplului și cei doi doresc să o viziteze din nou, cât mai curând, Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen pun siguranța pe primul loc.

Magda Pălimariu, biografie inexistentă pe Wikipedia

În ceea ce privește biografia Magdei Pălimariu, pe site-ul Wikipedia nu există informații despre prezentatoarea Pro TV. Cu toate acestea, o biografie destul de detaliată poate fi găsită pe everipedia.org. Aici, pagina biografică a Magdei Pălimariu este scrisă în limba engleză și cuprinde multe detalii despre viața acesteia. Regăsim astfel detalii despre studiile, cariera și viața personală a prezentatoarei meteo. Mai mult, facem precizarea că înainte de prima căsătorie, vedeta TV a fost într-o relație cu Piticu – membru al trupei Simplu.

În altă ordine de idei, deși Magda Pălimariu nu are copii, din 2015 ea este mătușă de nepoțel, această informație întregind biografia prezentatoarei, care ar putea apărea în curând și pe Wikipedia.

Comentarii
  • N-are copii ca sa-si protejeze cracii aia. Singura investitie mai deosebita. Proasta Romaniei, Veorica Dancila, a infiat un copil in anii studentiei, iar altele nu-s in stare nici sa creasca un perus…

  • Tu vorbești turcule? Câți copii ai? Cât timp petreci cu ei? De cate ori te-ai trezit la ei? Cate scutece ai schimbat? Dacă te aflii in aceasi casa cu copiii nu înseamnă ca le esti și tata, voi ăștia care lăsați creșterea copiilor pe seama soțiilor nu sunteți tati și din cauza celor ca voi multe femei își dau seama ca nu e o afacere buna sa devină mame.

Adauga un comentariu