Cancan

Ilinca Vandici de la „Bravo, ai stil” nu este pregătită pentru o nouă sarcină: „Nu e o veste bună”

Publicat: 17 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilinca Vandici de la Bravo ai stil nu este pregătită pentru o nouă sarcină Nu e o veste bună
Frumoasa Ilinca Vandici a cunoscut consacrarea deplină odată cu emisiunea de fashion de la Kanal D

Ilinca Vandici, îndrăgita prezentatoare de la „Bravo, ai stil”, are aproape tot ce și-ar putea dori o femeie, și în plan personal, dar și profesional. Ea face parte din echipa Kanal D de 14 ani, televiziune la care a cunoscut consacrarea. Și dacă pentru o perioadă a cochetat și cu telenovelele, acum ea prezintă celebra emisiune de fashion de la Kanal D.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, iar cariera și-a început-o la B1 TV, prezentând Meteo. Un pas cu adevărat important în cariera ei l-a reprezentat mutarea la Kanal D. Cu toate acestea, prezentatoarea are anumite momente din viață de care nu este prea mândră, și anume cele în care a pozat nud. În prezent, odată cu show-ul de fashion „Bravo, ai stil”, Ilinca Vandici a cunoscut o ascensiune fulminantă.

Ilinca Vandici și „Bravo, ai stil” – o rețetă câștigătoare

Frumoasa prezentatoare Ilinca Vandici a ajuns la Kanal D din 2007, însă debutul ei în televiziune a avut loc la B1 TV. Aici, la postul turcesc, ea a început să prezinte Bulevard și Magic Taxi. Din 2014, a revenit la Kanal D alături de Liviu Vârciu, unde prezentau emisiunea D-Paparazzi. Acum, Ilinca Vandici a cunoscut consacrarea deplină cu emisiunea „Bravo, ai stil”. Și totuși, pentru o perioadă ea s-a retras de la cârma show-ului de fashion, din motive personale.

Deoarece Ilinca s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, a luat o pauză, iar locul ei la „Bravo, ai stil” a fost ținut de Victor Slav. Între timp, Ilinca Vandici s-a recuperat complet astfel că acum se află din nou la cârma celei mai titrate emisiuni de fashion din România. Oricum, emisiunea de modă de la Kanal D se bucură de un public generos în fiecare sezon, iar concurentele se ridică la nivelul cerințelor unui astfel de show.

Ce spune Ilinca Vandici despre o nouă sarcină

Zilele trecute, în emisiunea „Bravo, ai stil”, a avut loc o discuție legată despre sarcină. În acest context, cântăreața Amna, concurentă în această emisiune, a spus că ea își dă seama întotdeauna când o femeie este însărcinată, pentru că pur și simplu simte asta. Astfel, Amna a precizat că Ilinca Vandici pare că ar fi însărcinată, după chipul luminos și zâmbetul pe care le afișează. La auzul acestor vorbe, Ilinca s-a încruntat și a avut o reacție vehementă:

„Ilinca: Aoleu, nu este un subiect pe care să îl dezbatem. Mă băgați în niște filme de nu e cazul.
Amna: Nu îți mai dorești copii?
Ilinca: Nuuu, asta pentru mine nu este o veste bună, potoliți-vă!”

În prezent, ea este mulțumită cu ceea ce are, fiind o o soție și o mamă fericită, dar și o realizatoare tv de succes. Așadar, Ilinca Vandici de la „Bravo, ai stil” nu are de gând să devină din nou mamă, cel puțin în viitorul apropiat.

Adauga un comentariu