Cancan ultimă oră

Imagine emoționantă cu fetița lui Smiley. Iată cum i-a surprins Gina Pistol

Publicat: 18 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagine emoționantă cu fetița lui Smiley. Iată cum i-a surprins Gina Pistol
De cele mai multe ori când au fost întrebați despre botez, Smiley și Gina au fost foarte rezervați și nu au oferit prea multe detalii. Este ceva personal, era răspunsul preferat al celor doi.

La începutul lunii martie, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară. De atunci, cei doi o fotografiază pe fetița lor cu fiecare ocazie, fără a-i arăta chipul.

De când a apărut în viața lor micuța Josephine, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți responsabili și iubitori. Până acum, artistul și prezentatoarea TV nu au arătat chipul fiicei lor pe rețelele de socializare, însă își țin fanii la curent cu evoluția acesteia.

Prima vacanță în trei. Cum a fost surprinsă fetița lui Smiley

La începutul lunii august, Smiley și Gina Pistol au fost în prima vacanță în trei, în Italia. La întoarcerea în București, cei doi părinți au devenit ult mai activi pe rețele sociale.

Recent, Smiley a postat o fotografie emoționantă, în care apare ținându-și fiica în brațe. În dreptul pozei cu micuța Josephine, cântărețul a scris un mesa de-a dreptul înduioșător: „Procedeu rapid de a uita toate grijile…”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Fotografia a strâns mii de aprecieri și comentarii pozitive din partea fanilor: „Ce frumos!”, „Îngemănare perfectă!”, „Da. Cât timp o ai în brațe, dispare totul din jurul tău!”, „Cel mai frumos sentiment!”, „Ți s-a lipit de suflet pentru totdeauna” – sunt doar unele dintre mesajele celor care au văzut frumoasa poză.

Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol nu și-au arătat fetița pe rețelele sociale

De când s-a născut micuța Josephine, Smiley și Gina Pistol au fost extrem de discreți. Au ținut-o departe de ochii curioșilor, creând tensiune printre internauți. Aceștia sunt extrem de curioși să o cunoacă pe fetiță, încât îi întreabă constant pe părinți de ce nu îi dezvăluie chipul. De aceea, Gina Pistol a răspuns curiozităților tuturor:

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, a spus Gina Pistol.

La rândul lui, Smiley a abordat și el acest subiectul. Artistul le-a spus tuturor momentul când va apărea micuța Josephine pe rețelele sociale.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Prima fotografie cu fiica lui Smiley

Smiley nu a mai rezistat și a postat o fotografie cu fiica lui, fapt care i-a amuzat copios pe fani. Imaginea îi înfățișează pe cei trei, artistul, Gina Pistol și micuța Joshepine, însă cu un efect de benzi desenate, care îți face chipul ca al personajelor din desene. Chiar dacă nu ne putem da seama cum arată, de fapt, micuța și cu cine seamănă, este un semn că Smiley începe să capete curaj și poate ne-o va prezenta mai repede pe fiica sa.

Adauga un comentariu