Prima pagină » Cancan ultimă oră » Imaginea care a apărut cu Maria Constantin pe internet, la doar câteva zile după ce fost internată de urgență în spital! Puțini se așteptau la una ca asta – FOTO

Imaginea care a apărut cu Maria Constantin pe internet, la doar câteva zile după ce fost internată de urgență în spital! Puțini se așteptau la una ca asta – FOTO

18 mai 2024, 12:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Maria Constantin a fost nevoită să onoreze un eveniment la care a fost invitată pentru a întreține atmosfera, chiar dacă s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Maria Constantin se numără printre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de când a intrat pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o comunitate generoasă de fani cu care păstrează legătura frecvent.

Așa s-a întâmplat și în ultima perioadă, asta pentru că blondina a ajuns de urgență la spital din cauza unei bronșite, ținându-i la curent pe fani cu evoluția stării ei de sănătate.

În ciuda faptului că abia s-a externat din unitatea spitalicească și, în continuare, se confruntă cu această problemă de sănătate, Maria Constantin nu a putut să ia pauză de la activitatea sa profesională, așa că a fost prezentă la un eveniment, acolo unde a întreținut atmosfera.

„Și cu bronșită… se cântă!”, a scris Maria Constantin, în dreptul unei imagini unde apare cântând la un eveniment.

Problema de sănătate cu care se confruntă Maria Constantin

La scurt timp după ce a ajuns la spital, Maria Constantin a vorbit public și despre problema de sănătate cu care se confruntă. Se pare că este vorba despre o bronșită cronică ce se activează chiar și după cea mai mică răceală.

„Este o problemă de sănătate cu care eu mă confrunt de câțiva ani de zile. O bronșită cronică, care se pare că revine după cea mai mică răceală. S-a întâmplat ca eu de Sărbătorile Pascale să trebuiască să cânt undeva în Bulgaria și acolo, într-adevăr, era un pic cam rece, afară fiind concertul și se pare că am răcit puțin, iar de la această mică răceala s-a transformat într-o bronșită, o problemă mai veche pe care eu o aveam. Momentan sunt puțin mai bine. În decurs de o săptămână (n.r. a încercat să se trateze acasă), însă lucrurile au avansat destul de rapid, de neașteptat, pentru că, în primă fază, am avut frisoane, febră, după care am început să nu mai pot respira foarte bine. Am încercat să iau antibiotic la recomandarea doctorului”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni televizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *