Cancan

Maria Constantin a ajuns la spital. Ce mesaj a transmis artista

Publicat: 15 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Constantin a ajuns la spital. Ce mesaj a transmis artista
Odată ajunsă în spital, Maria Constantin a transmis un mesaj în mediul online pentru a-și ține la curent fanii cu starea sa sănătate

Maria Constantin a ajuns la spital și a ținut să le transmită un mesaj fanilor ei cu privire la starea sa de sănătate. De la prima sa apariție pe scena muzicală românească, Maria Constantin a reușit să cucerească inimile a nenumărați fani, devenind una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din țară. Talentul său incontestabil, vocea sa inconfundabilă și personalitatea sa vibrantă au reușit să creeze o conexiune specială cu publicul, care o susține cu devotament la fiecare pas.

Maria Constantin nu se limitează doar la a oferi spectacole memorabile pe scenă, ci alege să mențină o legătură strânsă cu fanii săi și prin intermediul rețelelor de socializare. Aici, artista își dezvăluie latura autentică, împărtășind cu cei care o apreciază atât momentele frumoase din viața sa, cât și cele mai puțin plăcute.

Maria Constantin a ajuns la spital – Cum se simte in prezent

Cu doar câteva zile în urmă, Maria Constantin a îngrijorat fanii săi, anunțând că a fost dusă de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate. Recent, însă, vedeta a publicat un nou mesaj prin care le-a comunicat urmăritorilor care este starea sa de sănătate în prezent.

„Puțin mai bine. Mulțumesc tuturor pentru mesaje”, a scris Maria Constantin, pe pagina personală de Instagram.

Ce probleme de sănătate are vedeta

Cântăreața a ținut să informeze fanii cu privire la motivele care au condus-o la spital, după ce vestea internării sale a devenit publică.

Artista a mărturisit că suferă de o afecțiune preexistentă, care se manifestă cu precădere după ce contractează o răceală.

„Este o problemă de sănătate cu care eu mă confrunt de câțiva ani de zile. O bronșită cronică, care se pare că revine după cea mai mică răceală.

S-a întâmplat ca eu de Sărbătorile Pascale să trebuiască să cânt undeva în Bulgaria și acolo, într-adevăr, era un pic cam rece, afară fiind concertul și se pare că am răcit puțin, iar de la această mică răceala s-a transformat într-o bronșită, o problemă mai veche pe care eu o aveam. Momentan sunt puțin mai bine. În decurs de o săptămână (n.r. a încercat să se trateze acasă), însă lucrurile au avansat destul de rapid, de neașteptat, pentru că, în primă fază, am avut frisoane, febră, după care am început să nu mai pot respira foarte bine.

Am încercat să iau antibiotic la recomandarea doctorului”, a declarat Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni televizate.

Odată ajunsă în spital, Maria Constantin a transmis un mesaj în mediul online pentru a-și ține la curent fanii cu starea sa sănătate.

Adauga un comentariu