Cancan

Imaginea zilei! Ce mai postează vedetele pe Instagram și ce s-a aflat acum despre Cove

Publicat: 15 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imaginea zilei Ce mai postează vedetele pe Instagram și ce s-a aflat acum despre Cove
Vica Blochina, Gabriel Coveșteanu și Laura Cosoi sunt destul de activi pe rețelele de socializare

Dacă doriți să aflați lucruri inedite despre cei pe care îi admirați trebuie doar să urmăriți ce mai postează vedetele pe Instagram sau Facebook. Așa puteți afla lucruri noi din viața lor și de asemenea puteți vedea unele fotografii din arhiva personală. În cazul de față, ne vom focusa pe ieșeanca Laura Cosoi, Gabriel Coveșteanu și Vica Blochina.

Dacă sunteți curioși cine dintre vedetele autohtone a mai postat noutăți în mediul online, treaba e foarte simplă. Nu trebuie decât să le urmăriți cu regularitate conturile de socializare. Dar haideți mai bine să vedem ce se mai întâmplă cu Laura Cosoi, Gabriel Coveșteanu, care tocmai a împărtășit cu fanii o fotografie din copilăria sa, ori fosta balerină Vica Blochina.

Fiica cea mică a Laurei Cosoi a împlinit 8 luni

Vera fiica Laurei Cosoi
Fiica cea mică a Laurei Cosoi a împlinit 8 luni

Frumoasa ieșeancă Laura Cosoi se află într-o binemeritată vacanță cu familia sa. Aceasta se relaxează alături de soțul ei și cele două fiice într-un resort de lux în Dubai. De acolo, ea le-a dat de veste fanilor ei că fiica cea mică, Vera, a împlinit 8 luni.

După cum era de așteptat, fanii i-au lăsat nenumărate urări de bine. Curios e că, printre aprecieri, s-a numărat și cea a Ginei Pistol. Pesemne, cele două blondine se au foarte bine, cu toate că Laura Cosoi este fosta iubită a lui Smiley. Cine știe, poate, peste ani, fiica lui Smiley și a Ginei va avea o frumoasă relație de prietenie cu fetele Laurei Cosoi…

Ce postează vedetele pe Instagram – Cove

Cove în copilărie și tatăl său
Gabriel Coveșteanu (stânga), la o aniversare alături de tatăl său, în copilărie

Cu siguranță, dacă n-ar fi postat această fotografie de pe contul lui oficial, puțini fani l-ar fi recunoscut pe Cove din această ipostază. Celebrul prezentator Gabriel Coveșteanu de la Vorbește Lumea a făcut publică o imagine din copilărie, pentru a-i ura la mulți ani tatălui său.

„La mulți ani, tata! Te iubesc foarte mult! #70”, a fost urarea care a însoțit inedita fotografie din mediul online.

Gabriel Coveșeanu, cunoscut publicului mai mult după porecla Cove, este un îndrăgit prezentator TV. El și-a început cariera în showbiz ca asistentul Andreei Marin la emisiunea „Surprize, surprize!”. Din toamna lui 2015, Cove prezintă „Vorbește lumea”, alături de Adela Popescu, iar acum împreună cu Lora.

Vica Blochina, în Egipt cu Oana Roman

Vica Blochina și fiul său Edan
Vica Blochina și fiul său sunt în vacanță în Egipt

Fosta balerină Vica Blochina este destul de activă în mediul online, așa că nu și-a neglijat contul de Instagram nici în vacanță. Aceasta e plecată în Egipt, alături de Oana Roman, dar și de fiul ei, Edan. Iar cea mai recentă fotografie din mediul online e chiar una cu fiul său, acum în vârstă de 14 ani. Fanii au remarcat imediat cât de bine seamănă adolescentul cu tatăl său, Victor Pițurcă, iar comentariile au curs neîncetat. Așadar, din ce postează vedetele pe Instagram vedem că unora le merge chiar foarte bine…

Adauga un comentariu