Local

Imagini cu Adrian Corduneanu înconjurat de mascații cu mitraliere de la SAS! ”Beleaua” ar fi luat 2000 de lei de la un om de afaceri din Iași – EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 13 apr. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Imagini cu Adrian Corduneanu înconjurat de mascații cu mitraliere de la SAS Beleaua ar fi luat 2000 de lei de la un om de afaceri din Iași - EXCLUSIV FOTO
Adrian Corduneanu a fost adus în cătușe și înconjurat de mascații SAS

Adrian Corduneanu a ajuns la instanță unde se judecă arestarea preventivă pentru 30 de zile. ”Beleaua” este acuzat de şantaj la adresa unui om de afaceri din Iași căruia i-ar fi cerut suma de 1000 de euro. Omul de afaceri ar fi făcut un denunț la poliție și i-ar fi dat lui Corduneanu suma de 2000 de lei.

Adrian Corduneanu a fost reținut pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri după mai multe acțiuni.

„Astăzi (n.red. ieri), 12 aprilie ac , polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS au efectuat o percheziție domiciliară pe raza mun. Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Bărbatul, de 43 ani, bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări de la o persoană 1000 de euro și ar fi primit 2.000 lei. (…). au transmis autoritățile.

 

Comentarii
  • Cine e așa zis BELEAUA CORDUNEANU,un NIMENI,un golan pușcăriaș,cu scuzele de rigoare voi PRESA din ROMÂNIA îi ridicați le dați așa valoare îi numiți BOMBARDIERI,CLANURI,INTERLOPI,li sau urcat embrionii la cap,se cred cumva ìn SICILIA ITALIA!Bă fraților ăștia sunt scursurile societății,trăiesc pe spatele românilor,așa am ajuns niște lași,să ne temem de cine!!!PRESA care mai este în România de ce nu dezvăluiți de unde au atâta avere,munca nu le place le face rău au frisoane.

  • Bai omule! Beleaua Adrian și a trădat fratele și a încercat sa l lege doar sa i facă pe plac lui curva lui diamantul peștilor din Ferentari ! Pt o curva care oricum fuge iar când asta nu o mai poate tine cu bani și cu centura de castitate! Tu nu înțelegi ca e un gunoi???? Tu nu înțelegi ca de când a făcut greva in fata la Inspectoratul Județean de Poliție di Iasi sa l lege pe fratele lui bun si pe nevasta acestuia! Tu ești întreg la cap,oamenii nu l mai halesc pe acest vierme PRADUITOR de sânge !!!! Ce șmecher e când curva lui sa futut cu Titi pustii si a produs Pt ei sa nu i piardă si copiii ei erau abandonați la soacră-sa iar fraieru de Beleaua plângea la pușcărie??? Când a ieșit de la pârnaie frății i au spus tot iar el a început sa dea in frați Pt curva lui .

  • Bai ce Țiganca urata are Costel Corduneanu și e mai tânăra decât el cu 20 de ani dar zici ca are 50 ea și nu el! Bai fraților așa neagră parca e cel rău!!! Cica zice ea,, Adrian da valoare la Mascații SAS!🤣🤣🤣🤣🙈

Adauga un comentariu