Cancan ultimă oră

Imagini de senzație cu hoții din „Singur acasă” la 30 de ani de la premiera filmului – Galerie Foto

Publicat: 09 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini de senzație cu hoții din Singur acasă la 30 de ani de la premiera filmului - Galerie Foto
Joe Pesci si Daniel Stern

Crăciunul nu mai e la fel pentru foarte multe persoane în lipsa filmului „Singur acasă”. Acesta a devenit cea mai vizualizată producție din perioada sărbătorilor de iarnă. Desigur, cel mai apreciat personal este micuțul Kevin însă cei doi hoți interpretați de Joe Pesci si Daniel Stern au stârnit hohote de râs și au atras simpatia publicului.

Deși fiecare dintre noi de amintim de imaginea acestora din film, anii au trecut iar cei doi actori s-au schimbat. Cum arată Joe Pesci si Daniel Stern la mai bine de treizeci de ani de la premiera filmului „Singur acasă”.

Cum arată hoții din „Singur acasă” la 30 de ani de la premiera filmului

Anii au trecut însă simpaticii hoți din „Singur acasă” nu și-au pierdut farmecul. Kevin McCallistera, personajul principal, a devenit un real simbol al sărbătorilor de iarnă. Toți românii vizionează în fiecare an cu aceeași plăcere filmul „Singur acasă” reușind să aducă postul PRO TV lider de audiență în intervalul de difuzare. Totuși farmecul micuțului Kevin este foarte bine conturat și de cei doi hoți interpretați de Joe Pesci si Daniel Stern.

Toți trei au putut fi văzuți de fani în numeroase producții după finalizarea filmărilor pentru „Singur acasă”. Deși Macaulay Culkin s-a maturizat și nu mai are foarte multe lucruri în comun cu puștiul năzdrăvan din filmul iubit de milioane de persoane, anii i-a schimbat și pe Joe Pesci si Daniel Stern. În prezent aceștia au 77 de ani, respectiv 63 de ani.

Primul film din seria „Singur acasă” a putut fi vizionat de români pe 5 decembrie a.c. de la ora 20.00 pe Pro Tv. Următorul film va putea fi urmărit sâmbătă, 12 decembrie 2020 iar cel de-al treilea, avându-l pe Alex Linz în rolul principal, va fi difuzat pe 19 decembrie. Ora și postul de televiziune rămân neschimbate.

Ce face actorul principal din ”Singur acasă”

Macaulay Culkin a devenit în anii 90, odată cu filmările pentru ”Singur acasă”, cel mai mare star din cinema. Acesta este unul dintre cei mai iubiți actori din lume pentru rolul micuțului Kelvin interpretat în filmul anterior menționat.

În prezent, Macaulay Culkin revine în atenția publicului în serialul american Horror Story care a ajuns deja la al zecelea sezon.

 

Adauga un comentariu