Cancan

Imagini incendiare cu Gabriela Cristea. Soția lui Tavi Clonda s-a fotografiat goală în cadă şi a urcat imaginile pe internet

Publicat: 20 oct. 2020
gabriela cristea slaba
Imagini incendiare cu Gabriela Cristea. Vedeta tv s-a fotografiat goala in cada si a urcat imaginea pe internet

Imagini incendiare cu Gabriela Cristea. De asta au avut parte fanii care o urmăresc pe Gabriela Cristea în mediul online. Vedeta arata extraordinar de bine după ce a slăbit. Recent, ea s-a fotografiat goala în cada iar imaginile au fost urcate pe internet.

Imagini incendiare cu Gabriela Cristea. Vedeta s-a fotografiat goală în cadă

La 45 de ani, Gabriela Cristea arată extraordinar de bine. Vedeta de televiziune s-a fotografiat recent goală, cu spumă de baie în cadă, ipostaza punând-o într-o lumină foarte sexy și senzuală.

Gabriela Cristea are o ambiție devastatoare. După ce s-a luptat ani la rândul cu kilogramele în plus, prezentatoarea a demonstrat mereu că se poate și că, dacă vrea, poate arăta precum un model la 20 de ani. Fără exagerare, vârsta nu își spune cuvântul în cazul prezentatoarei de televiziune, iar acest lucru o dovedește chiar ultima să imagine urcată în online.

Gabriela Cristea, o mamă devotată

Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii din mediul online problemele pe care le-a avut cu cele mici, victoria și Iris. Pentru că a început sezonul rece, iar temperaturile deja au scăzut, cele două fetițe au răcit la sfârșitul lunii septembrie. Motv pentru care Gabriela Cristea a făcut și o noapte albă.

Vedeta a povestit că nu a reușit să se odihnească și la fel a pățit și fetița ei Iris. Cele două au fost ținut treze din cauza secrețiilor nazale abundente ale celei mici, care i-au îngreunat somnul.

 „Am avut o noapte albă, pentru că a fost o noapte cu mulți muci. Noi suntem cu muci amândoi copiii și mi s-a părut groaznic, deși azi-noapte nu am avut decât un singur copil acasă. Tăvi a fost plecat la Brașov și el a avut parte de mucii lui acolo. Noi am folosit decât apă termală și am extras secrețiile cu pompița specială. Noi folosim de obicei pompița de gură”, a spus vedeta pe Instagram.

Hărțuită pe rețele de socializare

Nu toată lumea apreciază ceea ce face Gabriela Cristea, iar unii o critică foarte mult. Ea a explicat că o internaută i-a adresat cuvinte grele și dureroase, care au determinat-o să o blocheze pe aceasta ]n urma experienței neplăcute pe care a provocat-o. Femeia susținea că Gabriela este nebună, că nu își crește copiii bine, la fel că alte vedete și că este păcat că Dumnezeu i-a oferit darul de a fi mamă.

„Nu am crezut că voi avea reacțiile pe care le-am stârnit în momentul în care m-am hotărât să discut despre diverse subiecte pe InstaStory, iar „hatereala’ a fost la ea acasă. Vreau să vă zic că am trăit ieri o experiență groaznică. N-am mai avut răbdare și i-am zis că nu are toate țiglele pe casă. Ce să fac, îmi mai pierd și eu firea uneori, dar am blocat-o pentru că asta e cea mai bună soluție. (…) Mi-a zis că sunt o nebună și că noi toate vedetele ne creștem copiii aiurea și că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii.”, a comentat vedeta.

Gabriela Cristea este adesea criticată pentru activitatea să de pe rețelele de socializare, acolo unde internauții o critică pentru postările sale și o acuză că ar apela la ajutorul photoshopului pentru a modifica imperfecțiunile.

Comentarii
  • Până la următoarea „pasă proastă” sau sarcină, când se va face iar de 100 de kg. Mai lăsați-ne cu fufele astea și cu slabitul lor artificial! Operații și liposuctii!

Adauga un comentariu