Eveniment-Social

Imagini: Lucrare uluitoare făcută de Dorel la Iaşi. Oamenilor nu le-a venit să creadă de ce a fost în stare instalatorul

Publicat: 01 mai 2020

O lucrare cel puțin ciudată a fost făcută pentru racordarea la rețea și monitorizarea consumultui indivudual de apă pentru mai multe locuințe din Zona Metropolitană Iași, asta în perioada restricțiilor cu pandemia covid „Dorel”, sau „doreii”, au legat conductele și apometrele într-un mod de-a dreptul fărănicio logică, încâlcit și cu cabluri a căror capete nu pot fi identificate.

Mai mult, apometrele care sunt aparate de măsurare a consumului de apă din rețeaua curentă sunt montate pur și simplu la grămadă, și este extrem de greu în acest fel să idestifici fiecare consumator în parte.

Această lucrare a fost făcută zilele trecute, în perioadă de pandemie și restricții date de ordine militare concrete, în localitatea Horpaz din Miroslava, iar locuitorii de aici sunt extrem de revoltați și totadată râd cu amărăciune când se uită cu ce instalații au fost lăsați în cartier.

Comentarii
  • De ce au pus toate contoarele intr-un singur camin? 1. fiind o strada privata, ApaVital nu a dat aviz pentru a trage o singura conducta si apoi sa fie montat apometrul in curtea fiecarui proprietar.2. se poate ca primaria sa nu fi aprobat, ca nu da voie legea. Se poate ca dl Anonim sa aiba dreptate; nu s-a iesit cu spaga.

Adauga un comentariu