Local

Imagini șocante! Momentul în care un puști este spulberat de o șoferiță a fost surprins pe camerele de supraveghere. Copilul a murit – Exclusiv, Video, Update

Publicat: 11 iul. 2021
Accident rutier grav Podu Iloaiei

Astăzi, 11 iulie 2021, în jurul orei 14.30, în localitatea Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier grav. Un băiețel, în vârstă de 10 ani, care nu s-a asigurat și a fugit pe carosabil, a fost spulberat de un autoturism la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 45 de ani. Minorul a intrat în comă în urma impactului și a fost transportat la spital. Din păcate, medicii nu l-au putut salva. Copilul a decedat.

Update: Ca urmare a situației tensionate de după evenimentul rutier și pentru a evita orice posibil conflict, în această seară, polițiștii vor rămâne în zona în care s-a produs accidentul.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest și a reieșit faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.

Comentarii
  • Zici că a vrut să se sinucidă….efectiv a sărit în fața mașinii….. În alte zone, această comunitate, cu asta se ocupă, vânează șoferi ca să facă rost de bani, sper că nu a fost și aici cazul…..

  • Efectiv a sărit în fața mașinii…..ăsta a vrut să se sinucidă!!! Părinții sunt principalii vinovați, dacă îi lasă să sară așa, de nebuni, în fața mașinilor….nu l-au învățat foarte bine cum stă treaba cu vânatul șoferilor, pentru ca să obțină bani de la ei….

  • Asa să-ți ajute Dumnezeu și ție să-ți lași copilul călcat de mașină pentru bani la fiecare dintre noi poate sa se întâmple asta să-ți fie rușine pentru vorbele care lai zis care părinte și-ar lasă copilul sa fie omorât pentru bani rușine să-ți fie sa nu ajungi și tu în locul părinților îndurerați

  • asa is educati … sar si prin fata trenului cand trec pe acolo, iar daca dai semnale risti sa te trezesti cu geamuri sparte la locomotiva sau vagoane ( a se vedea luna mai, cand s-au spart geamuri la 4 locomotive si 10 la vagoane). Se cred stapani pe strada si pe calea ferata din zona. pun pietre pe strada si pe linii (cel mai periculos pe linie, ca pot ricosa si din cauza greutatii – peste 30 de tone sarcina pe osie – acea piatra devine exact ca un glonte)

  • Anonimule, „la fiecare dintre noi poate sa se întâmple asta”…Nu, nu la fiecare dintre noi se intampla, ca daca ar fi asa ar fi numai copiii omorati pe drumuri. Se intampla la cei care nu-i educa, nu-i supravegheaza, la cei care nu stiu unde le sunt copiii toata ziua, pe unde umbla, prin ce gradini sar garduri, pe ce drumuri bat mingea, prin ce iazuri se scalda. Doar la aia se poate intampla.
    Protectia copilului ce face in cazul asta? Cum ii ajuta si ii protejeaza pe ceilalti copii de nepasarea parintilor?

  • Praleo… Vb ca un idiot, lăsat în libertate, de părinți inconștienți. Pe bune, cât de prost poți sa fii.? Ascunde-te în canalizare și nu mai ieși de acolo…

  • Sa fereasca Dumnezeu pe oameni ăștia care judecă sa antamplat și la români cazuri din astea dar niciun țigan nu a comentat ceva de rău sau să zică ceva urât da așa sunt români

Adauga un comentariu