Cancan

Imagini tulburătoare! Șerban Huidu vrea să înceapă o viață nouă. Și-a angajat șofer și s-a pus pe slăbit

Publicat: 02 iul. 2020

Uneori stăm și ne întrebăm câte lecții trebuie să-ți dea viața ca să ieși de bună voie din decor. Unii spun că multe și că dacă nu te înveți minte, le tot primești. Alții, se liniștesc de la prima lovitură, își scuipă în sân și devin îngerași…

Șerban Huidu, iată, este excepția care confirmă regula. El a fost nici prea prea, nici foarte tare, însă a lovit-o grav de tot de vreo 2 ori. Prima dată, în 2010, când era cât pe ce să părăsească această lume într-un cumplit accident la ski. Viața lui a fost atunci pe muchie de cuțit, numai șansa l-a salvat. Nici bine nu-și revenise din șoc și din convalescență, că viața i-a dat-o din nou. De data aceasta, atât lui, cât și celor 3 victime ale accidentului pe care realizatorul TV le-a ucis în urma unui accident auto care a avut loc undeva în zona Brașov.

După asta… a început Jihadul. Aproape nimicit de opinia publică, cu un val de hate pe care puține persoane publice din România au avut ghinionul să-l atragă, Șerban Huidu decide să se retragă din viața publică. S-a îngrășat, a apelat la psiholog, încercând astfel să facă pace atât cu el, cât și cu cei care aproape că l-au răstingnit.

Zilele trecute, cârcotașul a fost surprins de paparazzi CIAO.RO în timp ce ieșea de la sală. După fizicul pe care-l afișează, încă nu a rezolvat în totalitate partea cu kilogramele în plus. La scară… mașină și șofer, semn că nici cu el nu a făcut 100% pace cu sine… Din informațiile pe care le aveam, Șerban Huidu și-ar fi recăpătat dreptul de a conduce încă de anul trecut însă, după cum „ne vorbesc” fotografiile continuă să stea în dreaptă.

Posibil ca trauma să nu se fi „evaporat” totalmente. O variantă cât se poate de plauzibilă, dacă este să ne legăm de faptul că ajutorul specializat, în cazul lui Huidu, a dura preț de o… ședință. Imediat după accident, Șerban Huidu a apelat la ajutorul unui psiholog, însă povestea lor de… prietenie a durat fix o ședință. L-a abandonat pe primul și, odată cu el, fenomenul:

„Nu am mers la un alt psiholog, după întâmplarea respectivă. N-am făcut terapie, probabil că am făcut eu cu mine, dar, am spus, chiar nu contează exemplul meu. Eu m-am agățat de lucrurile importante pentru mine, m-am concentrat pe familia mea, m-am gândit cum aș putea să-i ajut, să fac bine pentru ei și probabil că toate aceste lucruri m-au salvat. Repet nu există o rețeta a succesului în astfel de situații. Un ajutor de specialitate, un psiholog, , un prieten foarte bun pot însemna foarte mult, dacă vrei să treci peste traumele unui astfel de accident. Sau cele ale unei întâmplări nefericite, pentru că pot fi și altele, multe alte întâmplări nefericite pentru care un psiholog este nu indicat, ci foarte indicat… Sunt multe traume prin care poate trece un om.”, povestea Șerban Huidu pentru Libertatea.ro.

Adauga un comentariu