Actualitate

Imaginile cu Marcela Fota în rochie de mireasă au surprins pe toată lumea. De fapt, este vorba despre nunta din 2019

Publicat: 25 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imaginile cu Marcela Fota în rochie de mireasă au surprins pe toată lumea. De fapt este vorba despre nunta din 2019
Sora Marcelei Fota a postat imagini de la nunta care a avut loc în urmă cu patru ani

Mariana Ionescu Căpitănescu a postat o filmare cu Marcela Fota în rochie de mireasă, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură. Foarte multă lume a crezut că artista populară s-a căsătorit deja cu iubitul tinerel. De fapt, era vorba despre nunta cu regretatul Minel Păpăroiu, care a avut loc în 2019.

Toți internauții au fost induși în eroare după ce Mariana Ionescu Căpitănescu a postat în mediul online un scurt filmuleț cu Marcela Fota îmbrăcată în rochie de mireasă.

Cum arată Marcela Fota în rochie de mireasă

Marcela Fota a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată în anul 2019, atunci când s-a căsătorit cu Minel Păpăroiu, după o relație de 13 ani. Fericea de care credea că va avea parte mult timp de atunci înainte s-a transformat, la scurtă vreme, într-o tragedie.

Soțul său a decedat în urma unui infarct la sfârșitul anului 2020. Recent, sora artistei, Mariana Ionescu Căpitănescu a postat în mediul online un scurt filmuleț de la nunta sa, din momentul îi cânta surorii sale „Ia-ți, mireasă ziua, bună!”, în momentul în care i se așeza voalul.

Inițial, internauții au crezut că Marcela Fota a îmbrăcat rochia de mireasă din nou, alături de iubitul tinerel, de 25 de ani. Realitatea este că scurtul filmuleț a fost a fost realizat în ziua nunții Marcelei Fota cu Minel Păpăroiu.

„Viața merge înainte, nu cred că trebuie să mori și tu odată cu persoana care moare. Casă de piatră și multă înțelegere, frumoasă doamnă”, „Se căsătorește iar???”, „e pe bune? eu zic că e prea devreme? poate îl avea deja!”, „Viața merge înainte și nu trebuie judecată pentru alegerea făcută!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor care au fost induși în eroare, crezând că Marcela Fota a îmbrăcat din nou rochia de mireasă.

O soră alături la bine și la greu

Mariana Ionescu Căpitănescu a fost alături de sora sa în orice moment al vieții, la bucurie sau suferință. Una dintre amintirile cele mai dragi, pe care le va purta în suflet pentru totdeauna sunt cele din ziua în care Marcela Fota a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată. În dreptul filmulețului postat, artista a scris un mesaj prin care a dat de înțeles au avut parte de o mare bucurie în ziua nunții Marcelei Fota.

 

@marianacapitanescu La învelitul miresei, surioara mea. O amintire prețioasă❤️ #cântec #foryoupage #marianaionescucapitanescu ♬ original sound – MarianaIonescuCapitanescu

„La învelitul miresei, surioara mea. O amintire prețioasă”, a scris Mariana Ionescu Căpitănescu în dreptul imaginilor postate în mediul online.

Adauga un comentariu