Cancan ultimă oră

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund

Publicat: 15 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imaginile momentului Laurențiu Reghecampf și iubita sa Corina surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund
Laurențiu Reghecampf și Corina

Speculațiile au luat sfârșit în cea mai discutată despărțire din România. Au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina. Nu este pentru prima dată când cei doi sunt văzuți în același loc însă, niciodată nu au fost surpinși atât de apropiați. Aceștia par extrem de fericiți împreună,

Antrenorul se pare că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noua sa iubită, Corina. De asemenea, conform informațiilor apărute în presă, cei doi ar urma să devină în scurt timp părinți.

Primele și singurele imagini cu Laurențiu Reghecampf și Corina împreună

Conform imaginilor publicate de SpyNews.ro, nu mai are rost să menționăm cât de fericit pare antrenorul de la Craiova. Putem afirma acest lucru ținând cont de zâmbetul de pe chipul lui care este unul molipsitor. Totuși, nici nu avea cum să fie altfel. Din câte se vede, partenera sa face parte din categoria femeilor foarte drăgăstoase.

Reghe și Corina s-au bucurat și de o ieșire în natură și nu au pierdut ocazia de a imortaliza momentul. Din imagini reiese că șatena este topită după antrenor, nedezlipindu-se de acesta.

Văzând aceste imagini, putem afirma că, cei doi, cuprinși de flacăra iubirii, se bucură în fiecare moment de prezența celuilalt și așteaptă cel mai important moment din viața unui cuplu: să devină părinți. Vom vedea în curând cum va evolua această relație.

Anamaria Prodan i-a declarat război Corinei

Anamaria Prodan schimbă foaia în scandalul divorțului și o atacă pe iubita lui Laurențiu Reghecampf.

Impresara de fotbal a spus că de acum înainte va publica pe conturile ei de socializare toate mesajele pe care le va primi despre iubita lui Reghecampf.

Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri. Deci, duduia aceasta care pretinde că este iubita lui Reghe și pe care voi nu știți de unde să o luați, știți că e gură de aur. Ok, dar cine este sau de unde este, cum și ce face… Știți? Ia să verificăm puțin, a scris Anamaria pe Instagram.

Informațiile pe care ea le-a primit cu privire la iubita soțului ei sunt destul de sensibile pentru că, dacă ar fi adevărate, scot în evidență calitatea îndoielnică a celei care așteaptă un copil cu Reghecampf.

Anamaria e deranjată tare de acest subiect și a ajuns chiar să-l ironizeze pe Reghecampf, folosind cuvintele de alint pe care le folosea cândva pentru a-i arăta soțului ei cât de mult îl iubește.

Nu v-am declarat ca botezam amândoi (alături de Adrian Thiess, n. red.)? Pentru Soare orice!, a scris Anamaria.

Adauga un comentariu