Actualitate

Imaginile pe care Gabriela Prisăcariu le-ar vrea uitate. Cum arăta înainte să devină celebră

Publicat: 22 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imaginile pe care Gabriela Prisăcariu le-ar vrea uitate. Cum arăta înainte să devină celebră
În prezent, Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, este total diferită față de debutul său în showbiz

Imaginile din tinerețe, pe care Gabriela Prisăcariu le-ar vrea uitate, ne arată o persoană cu totul diferită față de cum arată în prezent. Debutul ei în lumea modei avea loc în urmă cu aproape 10 ani, aceasta câștigând show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu” în 2015. Dar anii au trecut, Gabriela Prisăcariu și-a făcut mai multe intervenții estetice, iar acum este o figură celebră în lumea modei.

Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 30 de ani, a devenit cunoscută în showbiz-ul autohton ca „blonda lui Dani Oțil”, ea fiind femeia care a reușit să îl determine pe unul dintre cei mai doriți burlaci ai României să devină bărbat de casă.

Imaginile pe care Gabriela Prisăcariu le-ar vrea uitate

Soția prezentatorului TV arată foarte diferit în prezent față de zilele debutului său pe sticlă, din anul 2015, atunci când a câștigat show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Acum este unul dintre cel mai bine cotate fotomodele de la noi și o figură celebră în lumea mondenă.

Când a participat la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”, vedeta a fost printre concurentele îndrăgite și apreciate de designer. Însă și cea mai controversată, am putea spune, deoarece a intrat în polemici cu celelalte participante. Colegii săi îi puseseră porecla de „Scorpia”, din cauza obsesiei sale pentru curățenie. Ea a explicat la acel moment că nu poate suporta nici măcar o scamă pe covor, motiv pentru care își teroriza colegii cu această problemă.

La debutul său pe podiumul de modă Gabriela avea doar 21 de ani și se mândrea doar cu formele cu care au înzestrat-o Mama Natură. Vedeta arăta diferit față de acum, era foarte slabă și nu începuse încă să tragă din greu la sala de forță pentru a-și tonifia musculatura. Însă atitudinea sa dezinvoltă, trăsăturile sale fizice deosebite, dar și perseverența și ambiția au ajutat-o să devină una dintre cele mai bune și ofertate modele din industrie.

Ce intervenții estetice și-a făcut Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a trecut printr-o serie de transformări și cu greu mai amintește de blondina de altădată. Astfel, ea a apelat la talentul medicilor esteticieni pentru mici îmbunătățiri pe ici, pe colo, iar schimbarea a fost de bun augur.

Chiar dacă a devenit cu adevărat cunoscută în showbiz atunci când a început să apară la brațul actualului soț, Gabriela, cu 12 ani mai tânără decât Dani, era deja un topmodel de renume internațional. Tânăra, cu o înălțime de 1,80 m, este o vedetă stilată și care ține pasul cu ultimele tendințe din lumea modei, dat fiind faptul că activează în acest domeniu. Cât despre transformarea sa fizică, așa cum chiar ea a recunoscut, a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și mări bustul și arată foarte diferit față de acum câțiva ani.

Potrivit celor de la spynews, medicul proaspetei doamne Oțil a declarat că în 2015 a avut loc intervenția, căare o proteză rotundă, iar implanturile, de 300 ml, sunt amplasate sub mușchi! Vedeta a mărturisit că nu s-a confruntat cu nicio problemă în toți acești ani de când are silicoane și este mai mândră ca oricând de „achizițiile” sale.

A fost dezamăgită în dragoste

Parcusul său în showbiz nu s-a oprit doar la participarea la emisiunea moderată de Cătălin Botezatu. Cu mulți ani înainte de a-l cunoaște pe Dani Oțil ea a participat la showul matrimonial „Te vreau lângă mine”. La acea vreme avea 22 de ani și era foarte dezamăgită în viața ei sentimentală, mărturisind că bărbaților le este dificil să se apropie de ea.

„Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieții de mine. Băieții fug de femeile frumoase și deștepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Nici nu sunt pregătită, am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (n.r. – de ce este singură). Probabil că sunt mai pretențioasă, foarte pretențioasă. Și nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat”, povestea Gabriela Prisăcariu la acea vreme.

Adauga un comentariu