Local

În campusul „Tudor Vladimirescu” din Iași, studenții vor primi mâncare în valoare de 780.000 de euro – FOTO

Publicat: 28 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În campusul Tudor Vladimirescu din Iași studenții vor primi mâncare în valoare de 780.000 de euro  FOTO
Universitatea Tehnică din Iași va cheltui 780.000 euro pe hrana studenților care apelează la cantina ”Tudor Vladimirescu”

Mai multe loturi de alimente vor fi furnizate pentru cantina studențească „Tudor Vladimirescu” din Iași. Procedura de achiziție va fi organizată la finalul lunii decembrie 2022. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare de membrii comisiei de evaluare

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași organizează noi achiziții. Astfel, pe data de 25.01.2022 este programată licitația pentru furnizarea de alimente pentru cantina campusului studențesc „Tudor Vladimirescu”. Contractul presupune și asigurarea transportului. Estimarea bugetară în cadrul achiziției este de 3.881.740 de lei, fără TVA, aproape 780.000 de euro.

„Produsele alimentare cuprinse în cele 13 loturi sunt de importanță majoră pentru autoritatea contractantă, acestea deservind activitatea cantinei din campusul studențesc, unde zilnic servesc masa un număr de aproximativ 900 de studenți.

Contractul de furnizare reprezintă un acord-cadru de complexitate ridicată, atât din punctul de vedere al executării-livrării, manipulării, descărcării, cât și din punctul de vedere al cantităților. Acest lucru îl poate îndeplini un ofertant ce are experiență similară pentru livrarea acestor tipuri și cantități de produse și care poate colabora cu producătorii pentru a putea oferta produse de calitate și la prețuri cât mai avantajoase pentru autoritatea contractantă”, se arată în caietul de sarcini.

O licitație similară a fost organizată și anul trecut.

În campusul „Tudor Vladimirescu” din Iași, studenții vor primi mâncare în valoare de 780.000 de euro, timp de 6 luni

Conform necesarului, vor fi furnizate alimente de bază, conserve, condimente, carne de pasăre, carne de porc, lactate, ouă de găină, produse de cofetărie și patiserie, produse de panificație, apă minerală și băuturi nealcoolice, legume proaspete și fructe, legume congelate, produse congelate.

„Produsele se propun spre a fi achiziționate prin intermediul unui acord-cadru, cu o perioadă de valabilitate de 6 luni, estimându-se a se încheia două contracte subsecvente. Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a încheia un nou contract subsecvent în cazul în care a terminat cantitățile contractante la unele poziții din primul sau al doilea contract subsecvent.

Produsele livrate vor fi de calitatea I. Transportul și toate costurile asociate sunt în sarcina exclusivă a contractantului. Produsele vor fi asigurate împotriva pierderii sau deteriorării intervenite pe parcursul transportului și cauzate de orice factor extern”, se mai arată în documentația procedurii.

Și cantina socială a primăriei a fost aprovizionată cu alimente

Recent, Direcția de Asistență Socială, aflată în subordinea Primăriei Iași, a încheiat o licitație pentru furnizarea de alimente, cu o valoarea estimată a contractului de 1.025.470 de lei, fără TVA, aproape 200.000 de euro. Produsele vor fi folosite pentru cantina socială. În cadrul procedurii, loturile au fost câștigate de mai multe societăți: M&R SRL, Carpatis SRL, Ama Fruct SRL, Țac-Țac SRL, Cristiana Line SRL și Strungariu & Co Rigams LM SRL. Valoarea finală a contractului este de 367.662 de lei, fără TVA, aproape 75.000 de euro.

Firmele participante au licitat pentru 13 loturi puse la dispoziție de autoritatea contractantă: alimente de bază, conserve, condimente, carne de pasăre, carne și preparate de porc, carne de vită, lactate, ouă de găină, pește congelat, produse de panificație, diverse produse alimentare, legume proaspete și fructe, legume congelate.

Adauga un comentariu