Cancan

În ce relații au rămas Dan Badea și Lora după divorțul scandalos. ,,Acum nu aş putea să-l mai salut…”

Publicat: 07 dec. 2022
În ce relații au rămas Dan Badea și Lora după divorțul scandalos. Acum nu aş putea să-l mai salut
Dan Badea și Lora evită să vorbească despre mariajul lor eșuat.

Multă lume este dornică să afle în ce relații au rămas Dan Badea și Lora după divorțul scandalos. Frumoasa artistă regretă căsnicia cu celebrul comediant și este de părere că mariajul eșuat a ajutat-o să devină mai puternică. La rândul său, Dan Badea evită să vorbească despre fosta soție, însă Mădălina Badea, actuala parteneră de viață a acestuia, a avut recent câteva replici dure pentru Lora. Iată ce spune Lora despre trecutul său amoros și suferințele din viața privată.

În ce relații au rămas Dan Badea și Lora după divorțul scandalos

Dan Badea și Lora au format un cuplu în urmă cu câțiva ani, însă căsnicia lor a fost una tumultuoasă și s-a încheiat cu un divorț scandalos. Comediantul a acuzat-o pe cântăreață că i-a fost infidelă, însă fosta soție a negat cu vehemență acest lucru. Mai mult, Lora a mărturisit că a avut parte de un mariaj toxic și că a fost mult timp nefericită. În prezent, cei doi și-au refăcut viața și nu mai păstrează legătura. Frumoasa cântăreață a recunoscut că nici măcar nu dorește să îl mai salute pe cel care i-a fost partener de viață.

„În 2014 eram căsătorită din 2012. Măritișul a ținut un an, bine… a mai fost un an așa de… greu. Era pe final și era de mult. (…) Vă rog să mă iertați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine. (…) Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă. (…) De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut.”, a declarat îndrăgita artistă.

La rândul lui, Dan Badea nu a dorit să ofere prea multe detalii despre fosta soție. Cu toate acestea, actuala lui parteneră de viață, Mădălina Badea, a avut câteva replici tăioase într-un număr de roast. Aceasta a fost invitată la emisiunea iUmor și a criticat mariajul eșuat al soțului ei.

Ce spune artista despre suferințele din viața privată

Lora nu mai păstrează legătura cu fostul soț și evită pe cât posibil să mai vorbească despre mariajul eșuat. Artista trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu și are planuri mărețe de viitor. Cântăreața a dezvăluit că iubitul ei a susținut-o mereu și i-a fost alături în cele mai grele momente. Mai mult, acesta s-a ocupat și de cariera ei artistică.

Recent, Lora și-a surprins fanii cu un video în care probează o rochie de mireasă, semn că frumoasa artistă are planuri mărețe de viitor și este pregătită să facă marele pas. Vedeta arată spectaculos și se află într-o formă fizică de invidiat.

,,Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta.”, a declarat aceasta.

Dan Badea și Lora evită să vorbească despre mariajul lor eșuat. Cei doi au trecut printr-un divorț scandalos, însă artista nu regretă că s-a despărțit de celebrul comediant. În prezent, Lora radiază de fericire alături de Ionuț Ghenu, iar Dan Badea se declară un bărbat împlinit alătrui de actuala soție, Mădălina.
Comentarii
Adauga un comentariu