Actualitate

În Harghita, soţ şi soţie, au fost găsiţi împuşcaţi în propria locuinţă

Publicat: 02 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În Harghita soţ şi soţie au fost găsiţi împuşcaţi în propria locuinţă
În Harghita, soţ şi soţie, au fost găsiţi împuşcaţi în propria locuinţă

Un bărbat în vârstă de 61 de ani şi soţia, în vârstă de 58 de ani, au fost găsiţi morţi, în propria locuinţă, iar anchetatorii fac cercetări pentru a afla cum au murit cei doi. De asemenea, poliţiştii şi procurorii au găsit şi un pistol lângă una dintre victime.

Soţ şi soţie, găsiţi împuşcaţi în propria locuinţă

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, prim-procurorul adjunct Dan Gîlcescu, a declarat, luni, pentru News.ro, că cele două victime au fost descoperite în localitatea Sărmaş.

“În data de 01.05.2022, în jurul orei 19.14, Poliţia municipiului Topliţa, a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că în localitatea Sărmaş, judeţul Harghita, au fost identificate două persoane, soţ şi soţie decedate, ce prezintă urme de împuşcare. Faţă de acest aspect, în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita s-a înregistrat un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor în care cercetările sunt efectuate şi coordonate de procurorul de caz”, a afirmat Dan Gîlcescu.

Anchetatorii au găsit şi un pistol lângă una dintre victime.

Procurorii continuă, luni, cercetările la faţa locului pentru a afla cum şi-au pierdut viaţa cei doi soţi şi a lămuri toate aspectele care ţin de acest caz.

Un bărbat din Gorj a făcut o crimă din gelozie

S-a întâmplat în judeţul Gorj, în localitatea Turburea unde un bărbat în vârstă de 55 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia. Crima din gelozie a avut loc după o dispută dintre cei doi. Așadar, soţia, cu 6 ani mai tânără decât bărbatul era suspectată că l-a înşelat pe acesta. După ce şi-a înjunghiat de mai multe ori soți, şi realizând ce a făcut, bărbatul a chemat ambulanţa. Ajunşi la fața locului, medicii au încercat zeci de minute să o resusciteze pe femeie dar fără succes.

Asta în condițiile în care bărbatul nu era la prima agresiuni. În urmă cu câteva luni acesta și-a bătut soţia care a apelat la ajutorul oamenilor legii. Poliţiştii au emis un ordin de restricție pe numele bărbatului, dar femeia l-a iertat. Oricum, ordinele de restricții sunt pur şi simplu teoretice pentru că în realitate în aceste momente, oamenii legii nu au cum să controleze efectiv dacă bărbatul o vizitează pe soție.

Oamenii din localitate au cuvinte de laudă asupra bărbatului. Aceștia au povestit faptul că în prezent acesta avea probleme cu alcoolul, dar în urmă cu câțiva ani era un bărbat muncitor care chiar îşi făcuse o mică fermă din fonduri europene:

”Prezentul, foarte bețivan, l-a prins băutura și nu se mai trezea, iar acum cinci ani pot să vorbesc de un om în care puteai pune bază. Și-a cumpărat pământuri, fermă de animale, fonduri accesate”. a spus primarul.

Adauga un comentariu