Prima pagină » Local » Încă o femeie a murit în urma accidentului de la Lețcani. Evenimentul rutier de astăzi s-a soldat cu două decese – FOTO, VIDEO

Încă o femeie a murit în urma accidentului de la Lețcani. Evenimentul rutier de astăzi s-a soldat cu două decese – FOTO, VIDEO

26 oct. 2023, 15:39, 5 ,
BZI.ro, în Local

În urma accidentului rutier ce a avut loc joi, 26 octombrie, la Lețcani și-au pierdut viața două persoane. Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași a transmis faptul că a doua persoană decedată este o femeie în vârstă de 73 de ani.

„Pacienta A. Maria, 73 ani,  din accident rutier, IOT și VM, se declară decesul ora 13.15”, a transmis Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Șoferul autoturismului se află la secția de Neurochirurgie.

„Bărbat 60 ani sofer, policontuzii, traumatism vertebro-medular, adus cu echipajul de prim ajutor de la Podu Iloaiei la Neurochirurgie”, a transmis Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Cea de-a patra persoană implicată în accident, o femeie de aproximativ 60 de ani, se află la Spitalul Sfântul Spiridon, în stare stabilă.

„Femeie, aproximativ 60 ani, policontuzionata, stabila cu contuzie toraco abdominală preluată SAJ tip B2 la Spiridon”, a mai spus prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Accident rutier grav la Lețcani

Reamintim faptul că un eveniment rutier a avut loc astăzi, 26 octombrie, în urma căruia un autoturism în care se aflau 4 persoane s-a răsturnat.

„La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 11:15, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc pe DE 585.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma impactului, trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar una a decedat.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Iași.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a transmis primele detalii despre victimele implicate în accidentul rutier.

„Accident în Podu Iloaiei. O mașină răsturnată cu 3 femei și un bărbat. O femeie de 58 ani în stop cu politrauma – nu a răspuns la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decesul. Alte două femei cu politraumă, la Spitalul Sf. Spiridon și bărbatul la UPU Neurochirurgie”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *