National

Incă un accident rutier grav în România! Trei persoane au murit după ce un autoturism a intrat într-un TIR – FOTO, VIDEO

Publicat: 26 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incă un accident rutier grav în România Trei persoane au murit după ce un autoturism a intrat într-un TIR - FOTO VIDEO
accident rutier mortal în județul Olt

Ziua şi accidentul rutier mortal în România. După tragedia de ieri când au murit nu mai puţin de 7 persoane, azi în judeţul Olt alte 3 persoane au decedat. Altfel spus, un autoturism a intrat într-un TIR iar rezultatul a fost unul tragic.

Trei persoane au murit printre care şi un copil. Accidentul rutier mortal a avut loc pe DN 65 – European 574 între localităţile Negrești și Optași.

Cum s-a produs accidentul rutier în care au murit trei persoane

Conform primelor informaţii, accidentul care s-a produs pe DN 65 în judeţul Olt s-a soldat cu decesul a trei persoane. Acesta a survenit după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. TIR-ul era condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani iar în autoturism se aflau 3 persoane dintre care 2 bărbaţi şi o femeie. Coliziunea a fost una frontală.

Oficialii de la ISU Olt susţin că în autoturism au fost găsite trei persoane încarcerate aflate în stop cardio-respirator. Pompierii au trecut la descarcerarea celor aflaţi din maşină şi după extragere au constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 61 de ani, o femeie în vârstă de 60 de ani şi un adolescent în vârsta de 16 ani au prezentat leziuni incompatibile cu viața. Șoferul TIR-ului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului, au transmis polițiștii.

Aceștia au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Accident rutier grav în judeţul Bacău

Cu doar o zi înainte de producerea tragediei din Olt, în judeţul Bacău a avut loc un accident rutier cumplit în care şi-au pierdut viaţa 8 persoane, alte 5 fiind transportate la spital având, unele dintre ele, leziuni grave.

Poliția Rutieră Bacău a stabilit că un conducător auto în vârstă de 46 de ani din municipiul Bacău, ce conducea un microbuz Ford Tranzit din direcția de mers Bacău – Adjud, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Mercedes înmatriculat în Marea Britanie, care circulă regulamentar dinspre Adjud spre Bacău.

Din autoturismul Mercedes a decedat soția șoferului în vârstă de 34 de ani și 2 copii ai acestora de 7 ani, respectiv 3 luni. Din microbuz au decedat 4 femei în vârstă de 67 ani, 65 ani, 44 ani, un adolescent de 15 ani și o fată de 18 ani.

Nici județul Iași nu este ferit de evenimente nefericite. De exemplu, în urmă cu câteva zile un accident rutier mortal a avut loc pe raza localității Schitu Duca unde un șofer a intrat într-un tir. În urma impactului a rezultat decesul șoferului autoturismului.

 

Pe data de 23 iulie 2021, în jurul orei 02:49, un echipaj de intervenţie cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD, împreună cu alte echipaje medicale de la SAJ Iași au intervenit la un accident rutier produs între un TIR și un autoturism, în dreapta localităţii Poieni din comuna Schitu Duca. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a 2 persoane din autoturismul marca Volkswagen  Passat. Ambele persone erau încarcerate iar şoferul, în vârstă de 33 de ani a fost găsit inconsient. În schimb, pasagerul din dreapta, o femeie în vârstă de 31 de ani era conştientă dar încarcerată spuneau pe data de 23 iulie 2021 cei de la ISU Iași.

 

Adauga un comentariu