Local

Incendiu la un depozit de deșeuri și fier vechi în comuna Ciurea. Patru autospeciale de intervenție se deplasează la fața locului – EXCLUSIV, FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 07 apr. 2022
Incendiu la un depozit de deșeuri și fier vechi în comuna Ciurea. Patru autospeciale de intervenție se deplasează la fața locului - EXCLUSIV FOTO LIVE VIDEO
Un incendiu a izbucnit în Lunca Cetățuii, comuna Ciurea la un depozit de deșeuri și fier vechi

În urmă cu puțin timp, a fost raportat un incendiu în județul Iași. Din primele informații deținute de către reporterii BZI, se pare că incendiul a izbucnit în Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, la un depozit de deșeuri și fier vechi.

UPDATE Incendiul a fost localizat.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1500 de metri pătrați, în 3 hale, dintre care 2 hale metalice și o hală de cărămidă cu materiale reciclabile.

UPDATE Norul de fum negru se poate observa din depărtare, de pe o rază de mai mulți kilometri. Locuitorii din zonă s-au plâns de mirosul puternic, intoxicant, de plastic ars.

Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului și nici dacă au fost raportate victime.

La fața locului s-au deplasat 4  autospeciale de intervenție și stingere ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

Revenim cu detalii.

Sursă video: Denisa G/Facebook

 

 
Adauga un comentariu