Titlurile zilei

Incredibil! Un elev în clasa a VI-a din Iași a fost arestat! A încercat să omoare o femeie cu un ciocan pentru că i-a supărat iubita (EXCLUSIV) – FOTO

Publicat: 25 oct. 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Incredibil Un elev în clasa a VI-a din Iași a fost arestat A încercat să omoare o femeie cu un ciocan pentru că i-a supărat iubita EXCLUSIV - FOTO
Un elev de clasa a 6 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă la omor

Situație de-a dreptul incredibilă la Iași. Un adolescent, elev în clasa a VI-a, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat să omoare o femeie cu un ciocan

Întâmplare desprinsă din filme, la Iași. Un adolescent, elev în clasa a VI-a, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă la omor. Samir Alexandru Paraschiv are 16 ani și este de loc din comuna ieșeană Probota. În ciuda vârstei, acesta ar trebui să fie elev în clasa a VI-a, dar a abandonat școala. Se pare că a renunțat la cursuri și s-a apucat de infracțiuni. Zilele trecute, judecătorii ieșeni au decis să-l aresteze, după ce a comis o faptă extrem de gravă: a lovit-o pe bunica iubitei sale cu un ciocan în cap.

A fost un elev problemă

În comuna Probota din Iași, puțini sunt cei care nu au auzit de Alexandru. Deși este doar un copil, acesta nu a stat departe de scandaluri, iar la școală a fost un elev problemă. În urmă cu mai bine de două săptămâni, adolescentul s-a luat la ceartă cu bunica iubitei sale. Și-a ieșit din fire, a pus mâna pe un ciocan și a lovit-o pe femeie. Această faptă îi va schimba cel mai probabil viața tânărului care a ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile.

A fost arestat pentru 30 de zile

Adolescentul a fost reținut de polițiști, iar mai apoi a fost prezentat în fața judecătorilor.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi și dispune arestarea preventivă a inculpatului PARASCHIV SAMIR-ALEXANDRU, cercetat în dosarul nr. 819/P/2022 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor, pe o durată de 30 de zile, de la 21.10.2022 până la data de 19.11.2022, inclusiv”, au decis judecătorii ieșeni.

Dacă se va dovedi că este vinovat, adolescentul riscă să stea închis o bună perioadă de timp. Totuși, vârsta pe care o are îl va ajuta. Nu va sta după gratii la fel de mult cum s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost major. Trebuie precizat faptul că băiatul face parte dintr-o familie nu foarte responsabilă.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu adolescentul care la 16 ani a ajuns să fie arestat pentru tentativă la omor.

Comentarii
  • Dracu de copchil se droghează de mic, la bătut și pe tatsu, ia spart mașina bucăți. Plus că era hoț de meserie prin sat. Fata e iubita lui de când ea avea vreo 12 ani, măsa și bunicsa niște curve. Era previzibil să se întâmple așa la câte băute și bătăi se făceau acolo. Lenuța Cojocaru zisă și Leașca prin sat era clienta poliției, aducea toți golanii , îi făcea de bani și-i alunga. Niște analfabeți și proști. Băiatu ăsta pe la 25 de ani iese și o caută direct pe fată. El de asta ia și dat la babă cu ciocanul, că nu a vrut să-i spună unde-i fata, care a terminat clasa a opta anul ăsta și a plecat prin țară cu mă-sa, pe la produs se aude.
    Baba la întăritat spunând – i că-i măritată cu un bogat, dracu a văzut negru și..baf cu ciocanu

  • Iubita nu era acasă când s-a comis fapta, nu a supărat-o bunica cu nimic. Ea e plecată cu maicăsa. Bunica era singură,el a intrat peste ea, era machit, probabil și ea. A avut loc o ceartă și apoi ce s-a întâmplat

  • Lasa ca ajunge coleg cu ala de la Asachi, Denis Zaharia de la kick boxing Scorpion unde antrenor e umflatul ala de Mihai C-tin. Niste jeguri, laturi avortate prin grajd la tara!!!

  • o sa avem din ce in ce mai multe cazuri din cauza invatamintului de acum ,am avut colegi care chiar daca aveau o familie dezbinata si alcoloica veneu la scoala de dragul profesorilor si care au terminat o facultate sint oameni seriosi !Pacat de acest copil pentru ca nu va mai avea ocazia sa se indrepte.

Adauga un comentariu