National

Indcendiu la groapa de gunoi din Arad

Publicat: 24 iun. 2022
Mai multe echipaje ale ISU au fost trimise la fața locului

Un incendiu a izbucnit vineri la groapa de gunoi a orașului Arad. Mai multe echipaje ale ISU au fost trimise la fața locului, anunță mediafax. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați.

La fața locului a fost trimisă inițial o autospecială de la Detașamentul Arad cu trei subofițeri și doi soldați. În sprijin a mai fost trimisă o autospecială cu apă si spumă, un echipaj SMURD și 4 subofițeri. De asemenea, a fost dislocată în zonă și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Ineu.

Totodată, intervin pentru stingerea flăcărilor și două autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Covăsânț și Zădăreni.

Un tren cu destinația Arad a fost cuprins de flăcări

În urmă cu două zile a izbucnit un incendiu în gara Videle, din județul Teleorman. Din primele informații, se pare că flacăra a fost declanșată la o locomotivă electrică și a afectat parțial și un vagon de călători.

„Focul este localizat, pompierii acționând acum pentru lichidarea incendiului”, arată ISU Teleorman.

Forțele de intervenție prezente la fața locului au precizat că nu au fost raportate victime, toată lumea fiind în siguranță. Menționăm că la momentul izbucnirii incendiului, în tren se aflau 250 de oameni.

„Un incendiu la o locomotivă electrică a avut loc în zona de triaj a gării Videle. La fața locului se intervine cu 3 mașini de stingere, un SMURD, un SAJ”, a anunțat ISU Teleorman.

„Aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat din trenul de persoane, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale. Incendiul s-a manifestat generalizat la locomotiva electrică a trenului şi a afectat parţial şi un vagon de călători”, precizează ISU Teleorman.
Adauga un comentariu