Actualitate

Inepţiile lui Clotilde Armand! Primărița USR-istă cere instaurarea stării de alertă în Sectorul 1

Publicat: 04 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Inepţiile lui Clotilde Armand Primărița USR-istă cere instaurarea stării de alertă în Sectorul 1
Clotilde Armand, primarul USR al Sectorului 1

Clotilde Armand, primărița USR-istă de la Sectorul 1 a cerut, într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare că Sectorul 1 are nevoie de o stare de alertă din cauza crizei gunoaielor. Potrivit postării publicată de aceasta, Sectorul 1 se confruntă cu o creștere a gunoaielor de pe străzi iar acest lucru ar fi cauzat de faptul că firma de salubrizare nu le ridică.

Vă aducem aminte că, de la începutul mandatului de la Sectorul 1, Clotilde Armand a pornit un război cu operatorul de salubritate, războiul ajungând şi în atenţia procurorilor care anchetează mai multe posibile abuzuri şi ilegalităţi.

Clotilde Armand cere declararea stării de alertă în Sectorul 1

Primărița USR de la Sectorul 1 a scris, într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că a înaintat o cerere către prefectură de a declara stare de alertă în Sectorul 1. Vorbim despre faptul că situaţia gunoaielor din sector este una gravă, firma de salubritate suspendând ridicarea gunoiului de pe străzile din Capitală:

Am solicitat Comitetului Local pentru Situații de Urgență să înainteze Prefecturii Municipiului București o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situației sanitare de pe raza teritorială a Sectorului 1 cauzată de șantajul și suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate.
În paralel, am purtat discuții cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 și am ajuns la un acord. Am aflat că stațiile de sortare și-au redeschis porțile începând de astăzi dimineață pentru a primi gunoiul colectat de Romprest. Aceste stații erau închise din cauza neachitării de către compania Romprest a facturilor datorate în ciuda plăților făcute de Primăria Sectorului 1.
PS:
Vă rog să sunați la Poliția Locală Sector 1 și continuați să reclamați neridicarea gunoiului Dvs. Este foarte important acest lucru. O să vă explic mai târziu de ce. Știu că nu este cea mai confortabilă situație: vă citesc mesajele, umblu zilnic în sector și văd cu ochii mei ce se întâmplă. Dar de asta suntem noi aici. Să rezolvăm problemele. Acest episod negru din istoria Sectorului 1 cauzat de politicieni corupți și mafia gunoaielor va lua curând sfârșit. Vă promit. scrie Clotilde Armand

Războiul gunoaielor de la Sectorul 1

Incă de la începutul preluării mandatului de primar al Sectorului 1 din București, Clotilde Armand a declarat un război firmei de salubritate Rompress. Firma cu pricină a menţionat faptul că este imposibil să colecteze deşeurile în contextul în care Primăria nu achită restantele. procurorii de la DNA au intrat pe fir. Aceştia investighează contractul pe care Clotilde Armand l-a făcut cu o firmă de salubritate.

Contractul a fost încheiat cu S.C BLUE PLANET SERVICES S.R.L care este condus de un apropriat şi un fan USR. Totuşi, legalitatea este pusă sub semnul întrebării mai ales pentru că, în paralel la sectorul 1 mai exista un contract cu o altă firmă de salubritate.

Conform procurorilor DNA se pare că există suspiciuni privind legalitatea atribuirii directe a contractului cu firma S.C BLUE PLANET SERVICES S.R.L cu sediul din Popești Leordeni. Contractul a fost încheiat pe data de 22 decembrie şi a fost încheiat chiar dacă mai exista, la acea dată un alt contract perfect valabil cu o altă firmă de salubritate.

Concret, primarul Clotilde Armand refuza să plătească firma de salubritate Romprest, asta în timp ce plătea firma mai sus amintită. Totuşi, conform unor surse jurnalistice se pare că firma SC. Blue Planet Services SRL este condusă de un apropriat al primăriței USR de la Sectorul 1.

Clotilde Armand în centrul a mai multor scandaluri

Incă de la preluarea funcţiei de primar la Sectorul 1, Clotilde Armand a fost în centrul a numeroaselor scandaluri. Vorbim despre faptul că a desfintat Administraţia Pieţelor, ar fi fraudat alegerile locale de la sector, ar fi agent acoperit al serviciilor secrete din Franţa etc.

Adauga un comentariu