Local

Inepţiile senatorului de Iași Diana Șoșoacă: Vaccinul creează sterilitate pentru trei generaţii! Senatoarea stă prost la capitolul calcule – VIDEO

Publicat: 27 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Inepţiile senatorului de Iași Diana Șoșoacă Vaccinul creează sterilitate pentru trei generaţii Senatoarea stă prost la capitolul calcule - VIDEO
Diana Șoșoacă s-ar fi vaccinat, susține Andrei Caramitru

Diana Șoșoacă, senatoare de Iași a avut o intervenţie în forţa la o emisiune online. Alesă pe listele AUR Iași, Șocoacă este o puternică contestatoare a virusului COVID-19 dar şi a vaccinului. În direct cu Adriana Bahmuțeanu, senatoarea a lansat câteva acuzaţii năucitoare. Altfel spus, aceasta a afirmat faptul că vaccinul crează sterilitate pentru trei generaţii.

Informaţia este pe atât de şocantă cât şi comică, mai ales în contextul în care, matematic, biologic, este imposibil. Vaccinul nu poate crea sterilitate pentru tată, copil și copilul nepotului pentru că, prin absurd, dacă tatăl ar fi steril nu ar mai avea cum să aibă un copil.

Diana Șoșoacă consideră că vaccinul împotriva COVID-19 crează sterilitate pentru trei generaţii

În timpul unei emisiuni online, senatorul Diana Șoșoacă a precizat că are informaţii de la mulţi oameni de ştiinţă (nu dă nume) că vaccinul ar crea sterilitate pentru, atenţie, trei generaţii. Adică, conform calculului făcut de senatoarea Șoșoacă din Iași, dacă un bărbat s-a vaccinat, vaccinul crează sterilitate pentru copilul lui dar şi pentru copilul copilului lui. De altfel, senatoarea e explicat faptul că în Israel, oamenii sunt vaccinați, atenție, cu arma la tâmplă:

Sunt cercetători care spun că dau (vaccinurile) sterilitate pe 3 generaţii. Vă condamnaţi efectiv copiii şi familiile la moarte. Dispăreţi, efectiv. Sunt foarte mulţi cercetători care spun că în 2-3 ani vaccinaţii nu mai au cum să trăiască. Uitaţi-vă cum mor. Avem exemplu Israelului. Aproape 85-90% din Israel sunt vaccinaţi cu forța, cu arma la tâmplă. Acolo e antisemitismul, nu în România (…) afirmă Șoșoacă.

Copiii care se vaccinează mor în proporţie de 100%, susține Diana Șoșoacă

În continuarea declaraţiilor cu adevărat şocante, Diana Șocoacă susţine faptul că adolescenții, copiii care se vaccinează are o rată de mortalitate de 100%:

Când eu v-am spus în februarie, v-am arătat toate statisticile Pfizer şi duc efectiv la sterilitate, iar femeile gravide au pierdut copiii. Acum o să vedeţi, o să vă spună Angelo Giorgianni ce se întâmpla la nivel mondial cu vaccinurile pentru copiii şi pentru bebeluşi, rată de mortalitate de 100%. Aţi înnebunit, să vă omorâţi copiii? Păi intraţi voi în pușcărie, mă, meritaţi să fiţi omorâți, voi cei care v-ați distrus copiii cu un vaccin despre care nu ştiţi nimic, e în stadiu experimental

Derapaj extrem de grav pentru un parlamentar român! Șoșoacă susţine că oamenii albi sunt mai inteligenţi decât restul

O altă declaraţie posibil penală este făcută de Diana Șoșoacă ce consideră că oamenii albi sunt mai inteligenţi decât restul raselor. De critici nu a scăpat nici ministrul Educației, prof. univ. dr. Sorin Câmpeanu:

Intrăm într-o dictatură medicală în care se doreşte reducerea populaţiei. Cum Dumnezeu este redusă mai mult populaţia albă. Aţi fost interesaţi să documentaţi să vedeţi despre IQ-ul oamenilor albi? Care este mult mai ridicat, sunt mai inventivi, sunt mult mai specifici. Au o capacitate mai mare de înmagazinare a informaţiei. Totul este o încercare de anulare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti.

Au existat oameni în Parlamentul European, nişte USR-isti, nişte neo-marxisti care au spus că copiii nu sunt proprietatea părinţilor sunt proprietatea statului. Băi, băiatule, nu sunt proprietatea nimănui. Noi părinţii avem obligaţia să răspundem pentru ei. Apropo de condiţionare, domnule Câmpeanu eşti ieşit de pe sine. Dumneata nu poţi să-mi condiţionezi accesul copil la învăţătură. Tu nu poţi face nimic decât doar dacă mă întrebi pe mine şi sunt de acord. a conchis Diana Șoșoacă, parlamentar de Iași.

Cine este Diana Șoșoacă, parlamentarul care a fost ales pe listele AUR Iași

Diana Șoșoacă este parlamentar de Iași ales la alegerile din 2020 pe listele AUR Iași. De profesie avocat, senatoarea a făcut mai multe declarații controversate. Diana Șoșoacă a protestat ori de câte ori a avut ocazia. A protestat împotriva purtării măştii de protecţie dar a făcut și campanie la moaștele Sfintei Parascheva atunci când, alături de videochatista Oana Lovin a intrat să se închine la moaște

 

De altfel, în Parlamentul României, Șoșoacă a provocat mai multe scandaluri și chiar a fost implicată în mai multe scene cu violențe. În timpul motiunei de cenzură votată in iunie 2021, în Parlamentul României s-au produs mai multe incidente. Într-unul dintre acestea a fost implicată senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă. Așadar, parlamentarul se confruntă cu acuzaţii grele, un senator de la USR-PLUS spunând că femeia l-a tras de nas. Din aceste considerente, parlamentarul Sergiu Cosmin Vlad a anunţat că va depune și o plângere penală. În încheiere menționăm faptul că senatoarea de Iași a fost aleasă cu voturile ieșenilor.

Notă: Declarațiile aparțin senatoarei Diana Șoșoacă si nu reflectă punctul de vedere al site-ului care se dezice în totalitate.

Diana Șoșoacă a făcut declarațiile în cadrul unei emisiuni de pe site-ul online cetăteanul.net, iar acestea se pot vedea până la minutul 15 al înregistrării video de mai jos.

Adauga un comentariu