Prima pagină » Radio » Actualitate » Infidelitate la Survivor între un „războinic” și o „faimoasă”. La cine s-ar fi referit Alexandra Porkolab

Infidelitate la Survivor între un „războinic” și o „faimoasă”. La cine s-ar fi referit Alexandra Porkolab

20 apr. 2023, 10:19,
BZI.ro, în Radio

În ultima ediție a emisiunii de supraviețuire, au apărut acuzații de infidelitate la Survivor între un „războinic” și o „faimoasă”. Dezvăluirea a fost făcută de Alin Chirilă, înaintea consiliului în care luptătorul a fost eliminat. Aceasta a făcut referire la ceea ce i-a spus Alexandra Porkolab cu privire la Andrei Krișan.

Consiliul de eliminare din ediția de miercuri seara a Survivor România a adus în prim-plan discuții aprinse și emoții peste măsură. Fiind cel mai așteptat moment al serii, și pentru concurenți, dar și pentru telespectatori, s-a lăsat cu mărturisiri și discuții neașteptate în jungla dominicană!

Robert Moscalu, vorbe grele la adresa colegilor

Robert Moscalu le-a aruncat cuvinte grele lui Alin Chirilă și Andrei Krișan, numindu-i pe aceștia „orfani”. Într-un moment de cumpănă, acesta n-a mai ținut cont de nimic și a spus tot ce i-a trecut prin cap. Luptătorul MMA s-a simțit deranjat de afirmațiile dure făcute de colegul lui de trib.

„Robert și-a pierdut bandana când a plecat de pe insulă și căuta la cineva o bandană. A vrut să i-o dea Carmen pe a ei, dar a spus că nu. Cineva i-a zis să o ia pe a mea sau pe cea a lui Krișan, dar a spus că nu ia de la orfanii ăia doi. Ne-a făcut orfani și pe mine și pe Krișan”, a spus Alin Chirilă.

În cele din urmă avea să plătească scump pentru greșeala lui, când a fost confruntat de luptător.

„A fost altfel contextul. Mai am glume nesărate, asta a fost una dintre ele. Nu mă refeream la «orfan» în acel sens, toată lumea știe. Într-un vocabular de stradă pe care îl am, din păcate, și pe care mi-l asum, îmi cer scuze față de cei doi.

Nu a fost demn de această competiție vocabularul meu, dar în aceeași măsură nici nu cred că justifică comportamentul lui față de mine. A fost o ieșire neadecvată. A fost o glumă și s-a interpretat”, a ținut să spună Robert Moscalu.

Acuzații de infidelitate la Survivor între un „războinic” și o „faimoasă”

Alin Chirilă, Ștefania, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan au avut o discuție interesantă în tabără, cu puțin timp înainte să înceapă Consiliul de eliminare. La un moment dat, Alin Chirilă a făcut o dezvăluire șoc, legată de Alexandra Porkolab.

„Când am câștigat eu colanul am rămas cu Ionuț Iftimoaie și cu restul războinicilor în camp. Voi erați la carrot cake. Atunci mi-a spus Porkolab, s-a făcut auzită: «S-a făcut faimos acum, cred că sărută bine și nu știu ce să zic»”, a mărturisit Alin Chirilă.

Acesta a făcut referire la faptul că Alexandra Porkolab ar fi spus diferite lucruri despre Andrei Krișan. Cu toate acestea, „războinicul” nu este singur, ci are iubită care îl așteaptă acasă. Cu toate acestea, înainte de Consiliu, a ieșit la iveală o discuție în care „războinica” a lăsat să se înțeleagă că Andrei Krișan că s-ar fi sărutat cu o faimoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *