Educatie intima

Influența toamnei asupra vieții noastre intime

Publicat: 14 oct. 2019

Influența toamnei asupra vieții noastre intime. Zilele însorite sunt favorabile noilor întâlniri. Dar toamna nu rămâne în urmă. Într-adevăr, acest sezon își aduce și doza de ardei iute în viața noastră sexuală.

Într-un sondaj realizat de YouGov pentru The HuffPost, 76% dintre femei și 77% dintre bărbații chestionați consideră că sosirea toamnei nu le pune viața sexuală in berna.

După cum susține US Huffington Post, toamna este anotimpul în care nivelul de testosteron este cel mai ridicat, potrivit mai multor studii care urmăresc nivelul hormonilor pe tot parcursul anului, de asemenea în rândul femeilor.

Toamna ar fi anotimpul cel mai fertil, cu natalități record în august și septembrie. Cu toate acestea, concentrația spermatozoizilor este cea mai scăzută din august până în octombrie, din cauza căldurii de vară.

Influența toamnei asupra vieții noastre intime: aproximări fizice

În plus, temperaturile în scădere invită cuplurile la un film romantic. Și ce mai bine decât să ai pe cineva care să il privească cu tine?

Acest lucru se va întâmpla probabil în aceste luni de toamnă, potrivit cercetătorilor de la Universitatea de Știință și Tehnologie din Hong Kong.

Potrivit acestor cercetători, o încrucișare neurală între senzațiile corporale și psihologice. Practic, a fi rece determină o dorință arzătoare de căldură în toate formele sale”, spune HuffPost.

Odată cu aceste zile reci, nevoia noastră de reconciliere fizică crește. Și știm soluția pentru a o satisface.loading...

Adauga un comentariu