Actualitate

Informaţii bombă din Ministerul Sănătăţii! Vlad Voiculescu are 21 de consilieri şi este plătit pentru a nu face nimic

Publicat: 25 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Informaţii bombă din Ministerul Sănătăţii Vlad Voiculescu are 21 de consilieri şi este plătit pentru a nu face nimic
Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății a fost contracarat de un medic din Spitalul Colentina în legătură cu raportarea deceselor de COVID-19

Noi informaţii ies la iveală din cadrul Ministerului Sănătății condus de Vlad Voiculescu. Conform unei postari publicate pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat, ministrul Vlad Voiculescu are nu mai puţin de 21 de persoane care se ocupă de cabinetul de ministru. Din aceste considerente PSD consideră că ministrul este plătit pentru a nu face nimic.

Ca mărturie la afirmaţiile făcute, oficialii PSD au postat o fotografie în care se poate vedea personalul de la Ministerul Sănătății.

Vlad Voiculescu și-a luat zeci de consilieri şi le-a delegat atribuţiile

Confom mesajului publicat pe pagina oficială a PSD, Vlad Voiculescu a numit pe diverse funcţii zeci de consilieri cărora le-a delegat atribuţiile aferente. Din aceste considerente, practic ministrul nu mai are multe atribuţii pentru care este renumerat:

„Spun că nu au bani pentru a mări alocațiile sau pentru a crește veniturile românilor, însă au bani pentru a plăti oameni care să-și delege atribuțiile, pentru a-i plăti să facă… nimic”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații au postat și o fotografie cu Vlad Voiculescu, pe care este trecut personalul de MS care se ocupă de cabinetul ministrului, respectiv 21 de consilieri, un director de cabinet, cinci secretari de stat, un secretar general, doi secretari adjuncți, secretară și şofer: „Dar e plătit să facă… nimic!”.

Vlad Voiculescu în mijlocul a mai multor scandaluri

Încă de la preluarea mandatului de ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a fost în centrul mai multor scandaluri. Acesta a fost acuzat de mai multe persoane publice că și-ar fi falsificat diploma de studii din străinătate dar şi despre faptul că pandemia de COVID-19 este scăpată de sub control.

De la începutul mandatului, în domeniul sănătăţii au avut loc mai multe tragedii. Mai multe spitale din România au ars rezultând decesul a zeci de persoane. Din aceste considerente, politicienii din opoziţie au depus o moţiune de cenzură împotriva ministrului care a fost respinsă de majoritatea din Parlamentul României.

Fostul ministrul, Nelu Tătaru l-a sancţionat de mai multe ori pe Vlad Voiculescu

În altă ordine de idei, un critic al ministrului Vlad Voiculescu a fost şi fostul ministru Nelu Tătaru. Totul a pornit atunci când Vlad Voiculescu l-a acuzat pe Tătaru că raportul incendiului de la Piatra Neamț lipseşte. În replică, ministrul i-a transmis acestuia că raportul este în minister de dinainte ca acesta să plece din Executiv şi că nu ştie ce s-ar fi putut întâmpla cu el și de ce Voiculescu nu îl găseşte.

O altă replică i-a fost dată lui Vlad Voiculescu de către Nelu Tătaru atunci când actualul ministru a ajuns la ideea că medicii să fie pedepsiţi dacă administrează doze de vaccin celor care nu au programare.

Tătaru nu este de acord cu decizia ministrului de a-i sancționa pe medicii care vaccinează persoane care nu au fost programate.

„Cred că dreptatea este a doctorului, avem un corp medical care a fost acolo. La început, de frică, medicul ieşea la pensie, demisiona sau îşi luă concediu de odihnă. Nu ştiu dacă cineva poate gândi normal să sancţionăm un cadru medical. Nu cred că se va ajunge acolo încât un medic să fie sancţionat. Dacă avem o doză de ce să o aruncăm? Eu nu sunt de acord”, a spus Nelu Tătaru, la Antena 3.

Adauga un comentariu