Cancan ultimă oră

INNA a împlinit 34 de ani. Cum a fost cerută în căsătorie

Publicat: 16 oct. 2020
Inna
INNA împlinește astăzi 34 de ani

INNA împlinește astăzi 34 de ani şi continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută cu numele de scenă de Inna, se bucură de un succes enorm atât la noi în ţară, cât şi în străinătate.

Viața profesională a Innei este tot timpul în lumina reflectoarelor. Lansează hit după hit și nu lipsește niciodată din topurile muziale naționale și internaționale.

„Eu nu-mi sărbătoresc ziua de naștere. Nu-mi place să petrec decât atunci când consider că e momentul. Poate că nu de fiecare dată de ziua mea sunt relaxată sau liberă s-o fac și atunci prefer s-o fac atunci când am chef și timp. De când mă știu, cred că mi-a făcut mama de vreo trei ori ziua acasă, cu copii, cu tort. Și o singură dată cu prietenii mei, atunci când am avut un concert în România. În rest nu. Mi-amintesc că am fost de trei ori pe scenă și mi s-a adus un tort mare pe scenă. Chiar nu petrec de ziua mea”, a declarat Inna.

Cum a fost cerută în căsătorie INNA

Deși viața sa personală a fost ținută mult timp departe de lumina reflectoarelor, cântăreața a anunțat recent că a fost cerută în căsătorie, de unul dintre iubiții ei. Fanii cunosc deja povestea de dragoste dintre artistă și Lucian Ștefan, dar și mici detalii despre idila cu fotograful John Perez.

Inna a fost foarte rar surprinsă la brațul unui bărbat. Mai mult decât atât, la evenimente nu s-a afișat niciodată cu partenerul ei. Doar prin tabloide s-a mai scris că de-a lungul timpului s-ar fi iubit cu managerul ei, Lucian Ștefan, manager al casei de discuri Global Records.

După Lucian Ștefan, în viața Innei ar fi intrat fotograful său oficial, John Perez. Despre cei doi se presupune de mai mult timp că ar avea o relație.

„Da, am fost cerută în căsătorie. Am spus da, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat 6 ani și apoi ne-am răzgândit amândoi”, a mărturisit Inna.

Acum, Inna și Deliric formează un cuplu, însă cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală. Primele semne cu privire la relația dintre ei au apărut în urmă cu câteva săptămâni, însă ei nu au confirmat, iar fanii au stat ca pe jar. Ei bine, recent, Inna s-a hotărât să dea puțin din casă.

Cine este INNA – Elena Alexandra Apostoleanu

Elena Alexandra Apostoleanu s-a născut la 16 octombrie 1986 în orașul Mangalia. Dragostea pentru muzică i-a fost insuflată de către familia sa, bunicul, bunica și mama ei cântând la ocazii, familie care a susținut-o în permanență.

În copilărie, bunicul său o alinta „Inna”, iar ulterior ea a hotărât ca acesta să fie pseudonimul său, fiind un nume „simplu și ușor de reținut”.

În adolescență ea a ascultat o gamă variată de genuri muzicale, stilul său favorit fiind cel electro-dance; totuși Inna asculta și muzica unor interprete precum Christina Aguilera sau Beyoncé Knowles.

Copilăria și-a petrecut-o în orașul Neptun și a urmat cursurile liceului economic din Mangalia.  Inna a urmat cursurile universității Ovidius în Constanța, unde a absolvit Facultatea de Științe Politice.

La finele anului 2007, în timp ce lucra la o firmă de imobiliare, Inna i-a întâlnit prin intermediul unui prieten comun pe membrii proiectului Play & Win. Beneficiind de sprijinul acestui grup de producători, Inna a început înregistrările pentru albumul său de debut. Prima sa apariție televizată a fost cea din emisiunea lui Teo de pe Prima TV, unde a interpretat piesa „Goodbye”.

Inna a devenit celebră pe plan național și internațional odată cu lansarea piese „Hot” din 2009, alături de Play and Win.

Adauga un comentariu