Economic Local

Inspectoratul Școlar Județean Iași cumpără rechizite pentru elevi! Contractul are o valoare de 120.000 de euro

Publicat: 02 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Inspectoratul Școlar Județean Iași cumpără rechizite pentru elevi Contractul are o valoare de 120.000 de euro
Angajații Inspectoratului Școlar Județean Iași au venituri care se ridică la câteva mii de lei

Elevii din 177 de unități de învățământ vor primi rechizite din partea ISJ Iași. Procedura de achiziții este programată la începutul lunii august 2021. Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic. Rechizitele vor fi folosite în anul școlar 2021-2022

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași demarează o campanie de achiziții a mai multor loturi de rechizite. Pe data de 05.08.2021 este programată o licitație pentru furnizarea produselor. Valoarea estimată a contractului este de 679.890 lei, fără TVA, aproape 120.000 de euro. Rechizitele vor fi folosite pentru anul școlar 2021-2022.

„Numărul pachetelor ce vor fi furnizate efectiv va fi comunicat de autoritatea contractantă după întocmirea de către fiecare unitate de învățământ a dosarelor cu elevii eligibili. Numărul total de pachete prezentate în prezentul caiet de sarcini, respectiv 29.663 pachete, reprezintă numărul maxim care poate fi contractat, acesta putând fi diminuat în funcție de numărul beneficiarilor reali. Toate produsele oferite trebuie să fie noi, nefolosite. În situația în care două sau mai multe oferte sunt situate pe primul loc, autoritatea contractantă solicită ofertanților o nouă propunere financiară, în vederea departajării ofertelor”, se arată în caietul de sarcini.

La începutul anului, ISJ a intocmit un plan de școlarizare.

Pachetele vor ajunge la 177 de unități de învățământ din județul Iași

Printre rechizitele solicitate se numără: ghiozdane, caiete, planșete, lipici, plastilină, rigle, radiere, creioane etc. Pachetele cu rechizite vor ajunge la 177 de unități de învățământ din municipiul și județul Iași.

„Transportul se va asigura de către furnizor pe cheltuiala sa, cu mijloacele proprii până la unitățile de învățământ și până la depozitul beneficiarului. În acest sens, operatorii economici vor prezenta o declarație prin care se angajează să respecte această cerință. Ofertantul va asigura descărcarea paleților cu rechizite școlare cu utilaje proprii (elevator sau orice utilaj considerat necesar), precum și cu personal propriu la locurile indicate de autoritatea contractantă. În acest sens, operatorii economici vor prezenta o declarație prin care se angajează să respecte această cerință. Dacă se constată că produsele livrate pe perioada derulării contractului sunt necorespunzătoare calitativ, sunt defecte sau prezintă vicii de fabricație, vor fi înlocuite în termen de 48 de ore de la data reclamării, pe cheltuiala furnizorului. În acest sens, operatorii economici vor prezenta o declarație prin care se angajează să respecte această cerință”, sunt condițiile impuse ofertanților.

ISJ a încheiat un contract pentru furnizarea mai multor loturi de tablete

La inceputul anului 2021, ISJ a încheiat procedura pentru furnizarea mai multor loturi de tablete. Contractul prevede furnizarea unui număr de 3.707 tablete. Firma câștigătoare trebuie să asigure o garanție a echipamentelor de minimum 36 de luni. Conform caracteristicilor tehnice, o tabletă trebuie să aibă sistem de operare Android 10, să suporte extensii de tip TXT, PDF, MP3, WORD, EXCEL etc. Procesorul trebuie să fie octa-core (4 x 1.5 GHz + 4x 1.5GHz), RAM 3GB, memorie internă 16 GB, memorie externă cu suport până la 128 GB. Tableta trebuie să aibă microfon încorporat, difuzor încorporat, cameră foto, USB. Greutatea echipamentului nu va depăși 550 de grame fără husa de protecție. Contractul a fost câștigat de Vodafone SA, cu o ofertă financiară de 2.301.787 lei, fără TVA.

Adauga un comentariu