Eveniment-Social

Instituția Prefectului Județului Iași, detalii privind tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat: 13 nov. 2020
Buletinele de vot pentru parlamentare vor fi tipărite de Regia Autonomă Monitorul Oficial
Instituția Prefectului a finalizat procedura de contractare pentru tipărirea buletinelor de vot ce vor fi utilizate la scrutinul electoral din data de 6 decembrie. Tipărirea va fi efectuată de Regia Autonomă Monitorul Oficial.
În total, vor fi tipărite 1.732.000 buletine de vot: 866.000 pentru Camera Deputaților și 866.000 pentru Senat. Buletinul de vot pentru Camera Deputaților va avea 16 pagini, iar cel pentru Senat 8 pagini.
Cele două machete ale buletinelor de vot au fost transmise spre tipărire, după obținerea avizelor necesare din partea Biroului Electoral Județean și a Autorității Electorale Permanente.
De la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, am primit informarea finalizarii procedurii de achiziție a materialelor de protecție sanitară, necesare desfășurării în bune condiții a procesului electoral, acestea urmând a fi recepționate în următoarea perioadă (măști de protecție, mănuși, dezinfectant), iar apoi distribuite celor 759 secții de votare din județ.
Comentarii
  • Lasati nu va mai deranjati cu buletinele de vot ca nu vine nimeni la vot pe moartea covid, venim la vot sa murim de covid ca sa votam niste penali si pe cei care se calca in picioare ca sa roada ciolanul sa se imbogateasca pe voturile noastre. FUTU-VA-N MA MA VOASTRA DE PENALI DISPARETI

Adauga un comentariu