Cancan ultimă oră

Întâlnire de gradul zero. Răzvan Simion și Daliana Răducan au mers acasă la fosta soție a prezentatorului

Publicat: 30 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Răzvan Simion a mers la copiii lui în Timișoara cu ocazia aniversării fiului său, Tudor. Prezentatorul a fost însoțit de iubita lui Daliana Răducan, care, evident, acolo a cunoscut-o pe fosta soție a matinalului de la Antena 1, dar și pe noul ei partener de viață.

Toți au sărbătorit împreună ziua de naștere a lui Tudor mai fericiți și împăcați ca niciodată. De subliniat faptul că, în timpul relației cu Lidia Buble, prezentatorul nu a apărut niciodată pe rețelele de socializare afișându-se cu copiii lui în compania Lidiei Buble și, mai mult ca sigur, cântăreața nu a stat la masă cu fosta lui soție.

Revenind la cel mai important eveniment care a avut loc în viața familiei Simion de curând, omul de televiziune a călătorit cu avionul pentru a-l surprinde pe fiul său cu un cadou mult așteptat de adolescent.

Matinalul i-a dăruit o motocicletă potrivită vârstei lui. Sigur, prezentatorul s-a bazat pe priceperea colegului Dani Oțil, care participă la curse enduro. Când a văzut surpriza, Tudor a sărit în brațele tatălui. Întregul moment a fost filmat de Daliana Răducan, iubita moderatorului, care l-a însoțit la Timișoara, dar chiar și de actualul partener al fostei lui soții.

Diana Simion i-a poftit pe toți în casă, l-au sărbătorit cu tort pe Tudor Simion. La petrecerea în familie a luat parte și actualul ei soț, Radu Biță, dar și Ianca Simion, fiica ei cea mare.

În luna august, Ianca Simion a împlinit 17 ani, iar de puțin timp, aceasta are un iubit pe nume Marco, de care pare foarte îndrăgostită. Răzvan Simion pare că are o relație foarte bună cu tânărul și se înțeleg de minune, având în vedere că au ieșit de mai multe ori împreună. Prezentatorul de la Antena 1 l-a acceptat pe Marco în familia lui și cu siguranță își dorește tot ce este mai bun pentru fiica sa.

Adauga un comentariu