Titlurile zilei

Interzis pentru cei slabi de înger! Imagini șocante, surprinse de camerele de supraveghere! Iată momentul în care un bărbat este omorât pe drumul european de un șofer care a fugit mai apoi de la fața locului. Polițiștii l-au găsit după mai bine de 12 ore (FOTO-VIDEO)

Publicat: 08 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Interzis pentru cei slabi de înger Imagini șocante surprinse de camerele de supraveghere Iată momentul în care un bărbat este omorât pe drumul european de un șofer care a fugit mai apoi de la fața locului. Polițiștii l-au găsit după mai bine de 12 ore FOTO-VIDEO
Locul în care s-a petrecut tragedia în urma căreia un bărbat a decedat

Imagini de groază pe drumul european. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit pe loc după ce a fost izbit de un autoturism de teren. Bărbatul ar fi încercat să traverseze strada când a fost luat în plin. Martorii au sunat îngroziți la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic însă pentru a salva viața bărbatului

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit marți noapte după ce a fost lovit de un autoturism de teren. Tragedia s-a petrecut în afara localității Bălțați. Bărbatul în vârstă de 44 de ani ar fi așteptat un autocar pentru a pleca în afara țării. Lucian Cojocariu ar fi încercat să traverseze strada, moment în care ar fi fost lovit. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au anunțat tragedia. Un echipaj medical a ajuns imediat în zonă. Manevrele de resuscitare au fost inițiate, însă, la scurt timp, medicii au fost nevoiți să declare decesul. Rănile pe care Lucian Cojocariu le-a suferit au fost incompatibile cu viața. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal.

„Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost acroșat de un șofer care conducea un autoturism. Ulterior, șoferul și-a continuat deplasarea. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Bărbatul ucis trebuia să plece la muncă în străinătate

Șoferul care a produs accidentul rutier soldat cu decesul bărbatului a fugit de la locul faptei și a fost găsit de polițiști după mai bine de 12 ore. Conform spuselor unor martori, acesta conducea un autoturism de teren.

„Bărbatul ar fi încercat să traverseze strada, pentru a-și face nevoile. El urma să urce într-un autocar pentru a pleca din țară. La accident au fost mai mulți martori. S-a indicat un autoturism de teren, închis la culoare”, a precizat o sursă apropiată anchetei.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior vor fi stabilite cauzele decesului. Lucian Cojocariu era de loc din comuna ieșeană Trifești. Ieri, pe drumul european s-a mai petrecut un accident rutier care ar fi putut avea urmări la fel de grave.

Doi bărbați au fost la un pas de a-și pierde viața

Un bărbat care conducea un autoturism nu s-a asigurat atunci când a vrut să întoarcă și a fost izbit în plin. În urma impactului, atât el, cât și pasagerul care se afla pe scaunul din dreapta au fost răniți.

„La data de 7 iulie anul curent, în jurul orei 12:00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești care a avut loc la intrarea în localitatea Lețcani. Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat faptul că a existat o coliziune între două autoutilitare, accidentul rutier soldându-se cu rănirea unui conducător auto și a unui pasager. Ambele persoane au fost transportate la spital, având nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre cei doi conducători auto nu a putut fi testat alcoolscopic, însă celălalt conducător auto a fost testat alcoolscopic și s-a stabilit că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt IPJ Iași.

Adauga un comentariu