Economic Local

Investițiile din Miroslava au fost amânate! Firmele nu vor un contract de 1,7 milioane de euro

Publicat: 13 feb. 2020

Recent, Primăria comunei Miroslava a demarat o licitație pentru realizarea unor lucrări în cadrul proiectului „Înființare rețea colectare ape uzate menajere în localitățile Proselnici, Cornești și Dancaș”. Prevederea bugetară a licitației este de 7,8 milioane lei, fără TVA, aproape 1,7 milioane euro. Însă la procedură nu s-au prezentat ofertanți. Este a doua oară când procedura este reluată. Licitația va fi reluată în perioada următoare.

Se investește în confort

Conform proiectului, noua rețea va avea o lungime de aproximativ 12 kilometri.

„În prezent, satele sunt alimentate cu apă potabilă din sistemul de distribuție ce aparține operatorului zonal ApaVital SA. De asemenea, în satele Miroslava, Balciu și Valea Adâncă există rețele de canalizare a apelor uzate menajere aflate în administrarea operatorului zonal. Prin prezentul proiect se propune extinderea rețelelor de canalizare din comuna Miroslava, prin înființarea rețelelor de canalizare a apelor uzate menajere în satele Proselnici, Coreștiu și Dancaș, și doar parțial Ciurbești, având ca scop crearea condițiilor optime pentru dezvoltarea economico-socială a localităților menționate și sporirea gradului de confort al locuitorilor”, se arată în caietul de sarcini.loading...

Comentarii
  • Oare de ce? Chiar nu cred ca firmele refuza sa faca lucrarea! Eu cred ca alte lucruri sunt reale; sa zicem ca dom’ amiral, aaaaa….,dom’ marinar e cam hapsan. Arunca si niste gogoase, vezi ca noi vrem si de asta mai candidez pentru primar. Acum face primaria, in dans cu dom primar, niste mari mizerii, mai ales fata de cei care au case pe teritoriul Miroslavei, dar nu voteaza aici. S-a facut un fel de psihoza fata de cei care nu-l pot vota.

  • Nita e golan. Si acum ca are si ginerele, pe Bolat Adrian la IPJ venit de la Politia Teansporturi se crede tare in coae, pardon, in dismante!!!

Adauga un comentariu