BZI LIVE

LIVE VIDEO – Investițiile statului din buget și fonduri UE! Marius Ostaficiuc, deputat PSD, face radiografia bugetului pe 2021 la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 11 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 12 martie 2021, de la ora 11:00, invitat în studioul BZI LIVE este Marius Ostaficiuc, deputat PSD și membru în Comisia pentru Buget, Finanţe şi Bănci din Camera Deputaţilor, pentru a discuta despre bugetul pe 2021. Discuția va viza perspectiva financiară a acestui an și vor fi detaliate subiecte de maxim interes precum infrastructura, autostrăzile, banii europeni din buget și structura acestuia. Prioritatea momentului este sănătatea românilor iar deputatul va explica dacă sunt bani suficienți în buget pentru continuarea campaniei de vaccinare. Ce investiții vor fi realizate la Iași? Răspunsul pentru județul cu cel mai mare număr de locuitori, peste un milion, va fi oferit de Marius Ostaficiuc în emisiunea moderată de Roxana Caraiman.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu