Prima pagină » Local » Mesaj copleşitor transmis de soţia lui Irinel, unul dintre motocicliştii morţi în tragedia de lângă Iaşi: „Nu m-ai învăţat să trăiesc fără tine” – EXCLUSIV

Mesaj copleşitor transmis de soţia lui Irinel, unul dintre motocicliştii morţi în tragedia de lângă Iaşi: „Nu m-ai învăţat să trăiesc fără tine” – EXCLUSIV

20 mai 2024, 10:40, 11 ,
BZI.ro, în Local

Ana Maria, soția lui Irinel S., a simțit că lumea i s-a terminat atunci când a aflat că cel care îi era partener de viață pentru totdeauna și-a încălcat jurământul.

Cu sufletul distrus a publicat un mesaj de-a dreptul dureros pe paginile de socializare. Aceasta i-a transmis motociclistului că nu a învățat-o cum să trăiască fără el.

„Nu m-ai învățat să trăiesc fără tine”, a spus Ana Maria, soția lui Irinel S..

Din nefericire, Irinel și alți doi tineri și-au pierdut viața fără a mai avea un drept să lupte. Victimele și-au dat suflarea în chinuri groaznice.

„Trei victime cu vârste între 26 și 36 de ani decedate – doi bărbați și o femei. Acestea se aflau pe două motociclete. A patra persoană este o femeie în vârstă de 20 de ani care era conducătoarea autoturismului și care a suferit doar un atac de panică. Aceasta a fost transportată la Spitalul Sf.Spiridon Iași. Au intervenit un elicopter SMURD Iași, două ambulanțe ISU Vaslui și două ambulanțe SAJ Vaslui și Iași”, a transmis SAJ Vaslui.

Șoferii prezenți la locul tragediei au încercat să acorde primul ajutor victimelor și să stingă incendiul produs în urma coliziunii, dar din nefericire totul s-a încheiat cu lacrimi și suspine.

„Eu am fost prima persoană care s-a oprit. Pe fată am găsit-o după 10 minute, după ce am căutat pe aici am găsit și fata. Mai avea un pic de puls, dar abia îl simțeam. A mai venit o doamnă asistentă, din fericire, și a declarat și ea că are puls. Am stat lângă fată 20 de minute, am și plâns, nu am reușit să comunic deloc eu ea. Doar cu șoferița am vorbit, era foarte panicată, îi curgea sânge din buză, spunea că o doare pieptul. Nu știe cum s-a întâmplat, a fost prea repede, nu-și dădea seama. Ceilalți doi erau deja decedați, nu pot să vă descriu ce am văzut, dar erau pur și simplu tocați. Unul din băieți ardea, am încercat să sting focul, am strigat, au venit cu stingătoare, am dat iarba la o parte, am stins de lângă el. Nu am știut că mai este o fată, din întâmplare am găsit-o, am văzut un rucsac, adidașii albi și pe ea”, a declarat Ioan Băcăoanu, martor la accidentul din Codăești.

Citește și: Accident cumplit la Codăești! Trei motocicliști au murit după un impact devastator 

Doi dintre motocicliștii morți în cumplitul accident de la Codăești erau din Iași

Mărturie cutremurătoare. El a fost martorul tragediei de la Codăești: „Am stat lângă fată 20 de minute, am și plâns, nu am reușit să comunic deloc cu ea” 

Ei sunt tinerii care au murit în cumplitul accident de motocicletă de lângă Iași. George și Ionela erau iubiți și adorau motoarele pe două roți

Iată cine sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident. Toţi erau pe motociclete 

El este cel de-al treilea motociclist mort în cumplitul accident de lângă Iaşi. Irinel nu a avut nicio şansă în urma impactului

Comentarii
  • Trebuia. Asteptam asta.

    Nu se poate asa zaiafet fara niste mesaje din astea, directe, sa aiba mortul ce citi cand merge la buda.
    Vorba-i alta: daca o invata, acum ii era mai usor ?
    Aud ca s-a salvat cu brio refuzand plimbarea. Sa mai zica vreunul ceva de rau de presimtirea damelor ! Iaca, cine mai publica acum mesaje pentru erou ?

  • Ei lasă , ca o să te învețe în curînd altul să trăiești fără Irinel

  • Dulău în așteptare de “marfă”

    La cum arată de bine în nici șase luni o să apară o haită de dulăi dornici s-o învețe din toate pozițiile să-l uite pe zmeul mort deampulea

  • Vlad Ioan, sofer de 30 de ani, pe tir

    Fara camere in zona, soferita o sa fie scoasa nevinovata probabil. E greu de zis… Motociclistii pareau oameni ok nu vitezomani, aveau motorete chopper care sunt oricum lente

  • Criminala aia care a luat permisul cu traista data de tat-su, l-a omorat pe baiatul asta. Daca punea cretina piciorul pe frana cand i-au sarit airbagurille si nu a mai vazut nimic in fatza, baiatul asta scapa. Dar idioata a lasat mmasina sa mearga . La puscariee crriminalo. Si-asa erai o dobitoaca cu pretentii , permis iti mai lipsea.

  • De comentariile facute de nesimtiti mi se face greata.Nu era motociclist,poate in timpul liber.Un bun specialist si un om de mare de bun simt,cum putini gasesti in Iasi.Rusine celor ce posteaza fara a cunoaste detalii,cautati-le pe internet.Dumnezeu sa te odihneasca Irinel.Condoleante familei greu incercate!

  • Au murit pt PATRIE

  • @@@mai Vlad Ion se pare ca acest IRINEL i-a depasit pe linie continua, asa au zis la stiri. Cica el ar fi vinovat. Tu, vezi-ti de tirul tau si de pisda ma-tii de comentator. Bine ca nu au omorat alti soferi de autoturisme cum se intimpla, ca au crapat intre ei motociclistii…..la mai multi ca si cei de pe trotinete. Eu i-as lua in plin!!!

  • Erau vaccinati? Cine plateste cherosenul elicopterului?

  • @Vlad Ioan, sofer de 30 de ani, pe tir/codaesti: luati chiar astazi cardul de donator de organe!
    iesiti cu motoreta pe strada si salvati pacientii care asteapta organele voastre pentru transplant!
    salvati o viata chiar acum!

  • Cata rautate la unii ,cei buni se duc unde e mai bine , Dumnezeu sa-i ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *