Sport

Ionuț Panțîru, vizită surpriză la Liceul cu Program Sportiv Iași. Surpriza oferită primului său antrenor

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionuț Panțîru vizită surpriză la Liceul cu Program Sportiv Iași. Surpriza oferită primului său antrenor

Ionuț Panțîru nu uită de unde a plecat. Fotbalistul FCSB-ului și-a ținut promisiunea făcută recent de a-i vizita pe micuții fotbaliști de la Centrul de Excelență, care învață la Liceul cu Program Sportiv din Iași, și le-a făcut copiilor o surpriză uriașă.
Profitând de zilele libere primite de la club după victoria de la Botoșani, tânărul fotbalist ieșean a dat, marți, o fugă până la LPS Iași, în Copou, liceul unde a învățat și unde a început fotbalul, sub comanda prof. Andrei Marian.
În scurta sa vizită, Panți le-a vorbit copiilor de la Centrul de Excelență pregătit de fostul său antrenor, prof. Andrei Marian, și a avut o întâlnire cu directorul liceului, prof. Ilie Gheorghică.

A fost o surpriză pentru copii

Deși știau că vor fi vizitați de Panți, cei mici au fost foarte emoționați și i-au strigat numele în momentul în care fotbalistul a intrat în sala de clasă, în timpul orei de Matematică.

„A fost o surpriză frumoasă pentru copii. Când l-au văzut că a intrat în clasă, s-au bucurat foarte mult și i-au strigat numele. Ionuț mi-a promis că va veni cu prima ocazie să le vorbească copiilor de la Centrul de Excelență și uite că această ocazie a venit. El nu uită de unde a plecat și sunt convins că peste ani va rămâne la fel. Dacă va prinde un transfer afară, nu va uita de Iași, sunt convins de asta”, a declarat pentru ProSport antrenorul Andrei Marian, care a primit un tricou al FCSB-ului din partea lui Panțîru.

Le-a răspuns copiilor la întrebări

Cât timp a stat în sala de clasă, fundașul stânga al FCSB-ului le-a răspuns micuților fotbaliști la întrebări, s-a fotografiat cu aceștia și le-a acordat autografe.

„Înainte de a veni Ionuț, le-am spus copiilor să facă o listă cu toate întrebările și curiozitățile lor. Eu le-am selectat pe cele mai interesante și i le-am adresat lui Panți, iar el le-a răspuns celor mici. Au fost multe lucruri pe care copiii voiau să le afle de la el. L-au întrebat, spre exemplu, cât de importantă este alimentația pentru un fotbalist, cu ce sentimente intra el pe teren când era mic, dacă a visat când era mic că o să ajungă fotbalist, cât de mult a muncit pentru a ajunge fotbalist, cum a fost experiența lui la Liceul cu Program Sportiv Iași, cine îl încuraja când era mic sau de ce a vrut să devină fotbalist. Și multe altele. Întrebări interesante la care Ionuț a răspuns cu plăcere. A fost o surpriză foarte frumoasă pentru copii, care visează să ajungă și ei fotbaliști și să joace la o echipă de top din România, la fel ca și Ionuț. Și ei provin tot din mediul rural, ca și Ionuț, și a contat enorm să aibă în mijlocul lor un fotbalist ieșean plecat tot de jos, ajuns acum la o echipă de top prin foarte multă muncă”, a completat prof. Andrei Marian.

Adauga un comentariu