Sport

Ionuț Radu, lăudat de italieni după prestația excelentă din meciul cu Napoli! Ce au scris ziarele

Publicat: 11 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionuț Radu lăudat de italieni după prestația excelentă din meciul cu Napoli Ce au scris ziarele

Ionuț Radu, portarul celor de la Genoa, a fost omul meciului în partida dintre echipa sa și Napoli. Goalkeeper-ul român a apărat excelent în fața napoletanilor și a contribuit enorm la obținerea unui punct foarte important. Italienii au scris despre evoluția foarte bună a jucătorului de 22 de ani.

Ionuț Radu a scos incredibil o minge foarte periculoasă în minutul 86 și a păstrat rezultatul de egalitate, 0-0, într-o deplasare extrem de dificilă. „Radu a parat tot, iar Piamonti a fost aproape să înscrie”, a scris „Gazzetta dello Sport”.
Portarul român a fost în formă maximă pe tot parcursul partidei. Mai întâi a scos la tentativa lui Zielinski în prima repriză, iar după pauză s-a opus și la șutul lui Mertens. La poarta cealaltă, a respins Koulibaly, la fel de spectaculos.
A urmat o nouă paradă a lui Ionuț Radu, care l-a ghicit și pe Fabian Ruiz. Finalul partidei a adus intervenția senzațioanală a eroului naționalei sub 21 de ani a României, de la Europeanul din vară, și Napoli-Genoa s-a terminat 0-0

Adauga un comentariu