Sport

Ionuț Radu va avea un nou antrenor! Cele cinci goluri încasate de la Parma i-au fost fatale lui Aurelio Andreazzoli

Publicat: 22 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionuț Radu va avea un nou antrenor Cele cinci goluri încasate de la Parma i-au fost fatale lui Aurelio Andreazzoli

Se pare că Ionuț Radu (22 de ani) va avea un nou antrenor la Genoa! Antrenorul Aurelio Andreazzoli va fi demis de conducerea echipei, potrivit Gazzetta dello Sport. Andreazzoli nu a rezistat decât trei luni și trei săptămâni la formația din Serie A, după ce a semnat un contract pe doi ani, pe 1 iulie, și l-a înlocuit pe Cesare Prandelli.
Sub conducerea antrenorului de 65 de ani, rezultatele au fost catastrofale. Genoa se află pe locul 19 în Serie A, adică penultimul, cu doar cinci puncte în opt etape.

Genoa s-ar fi orientat spre Massimo Carrera

Ultimul eșec rușinos, cel cu Parma, scor 5-1, suferit duminică, pare că a fost decisiv pentru cariera lui Andreazzoli pe banca echipei. Oficialii clubului ar fi dorit să îl aducă în locul lui pe Gennaro Gattuso, dar acesta ar fi refuzat din nou propunerea. În aceste condiții, conducerea lui Genoa s-ar fi orientat spre Massimo Carrera.
Tehnicianul de 55 de ani are puțină experiență ca antrenor principal. Carrera a fost asistent la naționala Italiei și la Spartak Moscova. La formația din Rusia, Massimo a devenit principal și a reușit o mare performanță: a câștigat titlul în sezonul 2016/2017. Carrera a fost demis în 2018, după mai multe sezoane slabe.

Ionuț Radu a luat 3 goluri în 8 minute, în prima repriză

Ionuț Radu a avut o deplasare de coșmar la Parma. Portarul român de la Genoa a fost învins prima oară cu 7 minute înainte de finalul primei reprize, când Kucka a deschis scorul pentru gazde.
Până la pauză, danezul Cornelius a reușit dubla și Parma conducea deja cu 3-0 la jumătatea meciului. Nici după pauză, lucrurile nu s-au îndreptat pentru echipa lui Ionuț Radu. Cornelius și-a trecut în cont hat-trick-ul în minutul 50. Imediat, Pinamonti a redus din diferență pentru Genoa, însă a fost doar golul de onoare al grifonilor.
Defensiva oaspeților a mai gafat o dată – Zapata și Ankersen s-au încurcat, iar fundașul danez a pasat prea încet spre Radu, Kulusevski a interceptat mingea și a stabilit scorul final, 5-1 pentru Parma. Cu 5 puncte în opt etape, Genoa este penultima în Serie A

Adauga un comentariu