Actualitate

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, despre faza a doua a reluării activității sportive: „Se pot relua antrenamentele individuale” – LIVE VIDEO/ TEXT/ UPDATE

Publicat: 02 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionuț Stroe ministrul Tineretului și Sportului despre faza a doua a reluării activității sportive Se pot relua antrenamentele individuale - LIVE VIDEO TEXT UPDATE
Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, va susține marți, 2 iunie, ora 12:00, o conferință de presă legată de faza a doua a reluării activității sportive și a competițiilor, faza care începe de luni, 1 iunie.

Conferința de presă va avea loc la sediul MTS, în sala Nadia, respectându-se normele sanitare și de distanțare socială în vigoare.

UPDATE: „De ieri avem în plus faţă de 15 mai. Deschiderea este la toate categoriile de vârstă. Se pot organiza competiţii sportive, în anumite condiţii. Se pot deschide aşadar competiţiile în aer liber pentru sporturi individuale. Se pot redeschide în aer liber la acele sporturi de echipă, după condiţii menţionate în ordin. Sunt permise antrenamentele individuale la sporturile de sală, nu competiţiile indoor. Se pot relua antrenamentele la sporturile în bazin, pentru sportivii legitimaţi. În continuare rămâne regulă fără spectatori la toate nivelurile şi competiţiile. Antrenamentele individuale se pot desfășura cu maxim trei participanți, la o distanță de cel puțin 7 metri.”, a mai adăugat ministrul Ionuț Stroe.

UPDATE: „Mă bucur să vă anunţ că de ieri se poate face mult mai mult sport. Noi am lucrat şi am reuşit această deschidere mai repede. Dar această libertate vine împreună cu o răspundere uriaşă pe care o avem atât noi, cât şi structurile sportive.

Deschideţi sălile şi bazele pentru sport, asigurându-vă că respectaţi legile care descriu această stare de alertă. Mingea din punctul meu de vedere este la dumneavoastră. Aplicaţi legea cu stricteţe, daţi drumul la sport şi protejaţi-vă sportivii.”, a transmis ministrul Sportului.

Adauga un comentariu