Cancan ultimă oră

ÎPS Teodosie devine influencer. Și-a făcut cont pe TikTok și a devenit viral

Publicat: 03 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
ÎPS Teodosie devine influencer. Și-a făcut cont pe TikTok și a devenit viral
ÎPS Teodosie și-a făcut cont pe platforma de TikTok

ÎPS Teodosie vrea să fie la modă și a decis să își facă cont pe TikTok. Anuțul a fost făcut de Arhiepiscopia Tomisului pe rețelele de socializare, unde a dat vestea credincioșilor care petrec timp pe acea platformă.

Așadar, acum se găsesc chiar și primele videoclipuri ale Arhiepiscopului Tomisului. Ce videoclipuri a postat și care a fost reacția oamenilor din mediul online.

Oamenii au fost foarte receptivi, iar arhiepiscopul are deja urmăritori și a reușit să strângă mii de like-uri într-un timp record.

ÎPS Teodosie, pe TikTok

Pentru că bisericile din România vor să țină pasul cu rețelele de socializare, dar și să îndemne mai mulți oameni la credință, ÎPS Teodosie și-a făcut cont pe TikTok. Chiar Arhiepiscopia Tomisului a făcut anunțulul. Pe platforma de streaming, folosită de milioane de romani, Arhiepiscopul vă posta învățături creștine.

„De astăzi ne găsim și pe tik-tok cu numele „Arhiepiscopia Tomisului” unde ÎPS Teodosie și alți preoti și teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt și la obiect învățături creștine. Doamne ajută!”, a scris Arhiepiscopia Tomisului într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Cum arată pagina de TikTok

ÎPS Teodosie a făcut deja și primii urmăritori pe platformă. Arhiepiscopul are deja opt postări pe noul său cont de TikTok. Cu aproape 800 de urmăritori a reușit să strângă mii de like-uri, în nici o zi de la crearea contului.

@arhiepiscopiatomisului

Testare psihologică în rândul preoților după scandalul de agresiune

ÎPS Calinic propune să fie întrunită o comisie de specialitate, o comisie medicală și, totodată, fiecare preot din țară să depună și un dosar care să conțină cazierul judiciar, ce ar demonstra, practic, că nu are dosar penal și nici alte probleme cu legea.

Mai mult, la dosar ar trebui să se afle și o recomandare de la duhovnic și de la alte două persoane, precum și adeverință de la medicul de familie. Cel mai important lucru ar fi ca dosarul preoților să conțină rezultatul unei testări psihologice.

De altfel, și Sfântul Sinod ia în calcul, în urma tuturor scandalurilor sexuale din ultima perioadă, introducerea testării psihologice pentru toți preoții din țară.

Comentarii
Adauga un comentariu